Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PP cu rv12p2000 si 6f6m1

romicap

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• romicap

5

• THOMAS

1

• mila

1

• YO8CDQ

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Combinatia e nefericita, schema banala. RV12P2000 sunt lampi de colectie mai bune de vitrina si cutie cu catifea decat in amplificatoare.12J1L + 12P17L fara blindaj ar fi un amplificator vintage de toata ziua.Sau mai bine 2J27L + 4P1L... asta chiar ar fi interesant :daceva pe la Bartola :freaza:

Link spre comentariu

Combinatia e nefericita, schema banala. RV12P2000 sunt lampi de colectie mai bune de vitrina si cutie cu catifea decat in amplificatoare.

12J1L + 12P17L fara blindaj ar fi un amplificator vintage de toata ziua.

Sau mai bine 2J27L + 4P1L... asta chiar ar fi interesant :da

ceva pe la Bartola :freaza:

Asta si intentionez,vintage...,inclusiv carcasa la care muncesc de v`o doua luni!

Schema nu`mi apartine ,initial finalul era cu RL12P35 dar ,pt. ca nu am decat doua buc.

ma gandeam ca 6F6m1 ,lampi rusesti din cu aproximatie aceeasi perioada ,ar da bine!

RV12 P2000 ca driver se comporta foarte bine si stiu asta din experienta.

Posted Image

Sursa de inspiratie ,dar nu sunt hotarat... am indoieli in legatura cu grila de comanda

V3 care duce la masa...

Link spre comentariu

@romicap************************************************************************ G1 de la V3 trebuie sa fie la masa,asa este tipul de defazor(diferential) gandit de proiectant .Ca sa functioneze bine schema dv. trebuie sa arate cam asa (vedeti in desen).Performantele nu sunt iesite din comun,pana la urma tuburile nu sunt ceea ce ar trebui sa fie pentru aceasta aplicatie,dar atunci cand au fost proiectate si fabricate erau bune (la nivelul cerintelor de atunci in domeniul audio).Tubul RV12P2000 este un tub de RF iar 6F6M1 este un tub final audio pentru RR cu modulatie de amplitudine,AM. Daca veti pune valoare lui C9 si C10 din schema mea respectiv anod1 G2,anod2 G2 tuburi finale din schema de inspiratie la 5nF,banda de frecvente se va limita la 6KHz (!!!!).

Link spre comentariu

Multumesc frumos domn`Lazaroiu pentru simulare.Nu sunt interesat deperformante iesite din comun,vreau doar sa pun in opera niste lampi pentru care am un mare respect, impreuna cu o carcasa stil vintage pe care o voi arata la momentul potrivit. Sunt oameni care doresc sa aibe lucruri cu ,,parfum,, de epoca si eu ma numar printre ei!

Link spre comentariu

Salutara ideea de a construi ceva vintage cu niste tuburi venerabile, iata o sugestie pentru constructie

Da,e chiar interesant stilul si ,dupa parerea mea, as fi adaugat o cupola de lemn deasupra trafurilor!Carcasa la care lucrez va fi tot din lemn.De remarcat la ampliful din poza, soclurile maronii fixate fara suruburi .Detin cateva socluri cu prinderea de sasiu prin intermediul unor coliere otelite, pe dedesupt!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări