cozmalau Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 buna! de curand am confectionat o boxa pe 8 baterii, 6 reincarcabile ca numa atatea am si 2 dinastea de 2 lei din magazin,intrebarea mea este ca celelalte baterii reincarcabile nu patesc nimic daca sunt inseriate cu cele slabe din magazin? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 buna! de curand am confectionat o boxa pe 8 baterii, 6 reincarcabile ca numa atatea am si 2 dinastea de 2 lei din magazin,intrebarea mea este ca celelalte baterii reincarcabile nu patesc nimic daca sunt inseriate cu cele slabe din magazin?Salut ,nu a-i dat toate datele.Ce capacitate au bateriile reincarcable? Cele 2 de 2 lei sunt reincarcabile?Daca au aceeasi capacitate (Ah)nu sunt probleme. Link spre comentariu
geomx Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Eu inteleg asa: Ti-ai confectionat de curand o boxa activa (adica cu amplificator incorporat), boxa care functioneaza cu 8 baterii. Ai 6 acumulatori si inca 2 baterii. Nu afecteaza cu nimic acumulatorii prezenta bateriilor. Singurul dezavantaj ar fi faptul ca fiind de 2 lei te vor lasa cand ti-e lumea mai draga si trebuie mereu sa scoti 2x2 lei din buzunar.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum