Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema acumulatori

cozmalau

Postări Recomandate

buna! de curand am confectionat o boxa pe 8 baterii, 6 reincarcabile ca numa atatea am si 2 dinastea de 2 lei din magazin,intrebarea mea este ca celelalte baterii reincarcabile nu patesc nimic daca sunt inseriate cu cele slabe din magazin?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geomx

1

• cozmalau

1

Top autori în acest subiect

buna! de curand am confectionat o boxa pe 8 baterii, 6 reincarcabile ca numa atatea am si 2 dinastea de 2 lei din magazin,intrebarea mea este ca celelalte baterii reincarcabile nu patesc nimic daca sunt inseriate cu cele slabe din magazin?

Salut ,nu a-i dat toate datele.Ce capacitate au bateriile reincarcable? Cele 2 de 2 lei sunt reincarcabile?Daca au aceeasi capacitate (Ah)nu sunt probleme.
Link spre comentariu

Eu inteleg asa: Ti-ai confectionat de curand o boxa activa (adica cu amplificator incorporat), boxa care functioneaza cu 8 baterii. Ai 6 acumulatori si inca 2 baterii. Nu afecteaza cu nimic acumulatorii prezenta bateriilor. Singurul dezavantaj ar fi faptul ca fiind de 2 lei te vor lasa cand ti-e lumea mai draga si trebuie mereu sa scoti 2x2 lei din buzunar....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări