Vizitator ady1976 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Salutare,am si eu nevoie de un sfat,si anume,am si eu un CD player auto,si am nevoie de un alimentator,sau transformator,cum i-o fi spunind,pt a-l putea face sa mearga de la 220v la 12v,oare se poate face asa ceva?Si acum marea mea problema,este ca habar nu am ce anume trebuie sa fac,asa ca apelez la ajutorul dvs,sau la sfaturile dvs,pt ca toata lumea imi spune ca nu e posibil asa ceva,dar eu am vazut pe undeva un asemenea CD player mergind,ce spuneti ma puteti ajuta cu vreun sfat?Nu vreau mura-n gura,doar niste directii incotro sa ma indrept,si poate rezolv si eu ceva!Multumesc frumos pt ajutor,si intelegere! Madalina: modificare subiect Link spre comentariu
leo 17 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 varianta cea mai simpla un transformator si un stabilizator Link spre comentariu
Vizitator ady1976 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 varianta cea mai simpla un transformator si un stabilizatorOk.dar detaliaza un pic,sa vad si eu la ce te-ai gindit,ceva link-uri ar fi utile! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Cea mai simpla treaba,care poate sigur ai asa ceva, o sursa de calculator ...! Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 am nevoie de un alimentatorCumpără o sursă ca cea de la pct. 12 de aici: viewtopic.php?f=59&t=152679Lavynyu este un furnizor serios! Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 ...pt ca toata lumea imi spune ca nu e posibil asa ceva...Bineinteles ca este cat se poate de posibil ( ca doar corentii de la acumulator n-or fi mai cu "mot" ). Ai nevoie de un alimentator preferabil stabilizat 12-14Vcc la 3 sau 5A. Se poate cumpara asa cum s-a sugerat deja, sau realiza practic cu un transformator de retea si un circuit ce-l va urma ( redresare, filtrare si stabilizare ). Trebuie sa ai un transformator de cam 15Vca la minim 50VA, daca ai asa ceva, sau poti face rost atunci pot sa te ajut cu schema circuitului de dupa el. Pentru simplitate totusi sugerez si eu varianta achizitionarii unui alimentator din comert, fereste-te insa de porcarii ieftine, pot face mai mult rau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum