Vizitator eduardvalentin69 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Vreau sa fac un amplificator doar din piese recuperate.Vreau o schema simpla pentru un incepator ,cat mai putine piese. Nu vreau multi wati. MULTUMESC ANTICIPAT Link spre comentariu
valentin23 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Salut, spune exact ce piese recuperate ai? Tranzistori finali? Integrate? ce sursa ai? Link spre comentariu
Vizitator eduardvalentin69 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Am mai multe piese .De la doua televizoare si un radioreceptor.Am un transformator pentru 240v. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Vrei mai simplu de atat? Link spre comentariu
Vizitator eduardvalentin69 Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Daca se poate, DA. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Ma tem ca vrei prea mult @eduardvalentin69...PS: Ceva imi spune ca poate temei asteia ii statea mai bine la sectiunea incepatorilor... Link spre comentariu
Vizitator eduardvalentin69 Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Ce vrei sa spui cu asta? Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Mai simplu, adica cu "mai putine piese" si fara prea mult efort e sa folosesti partea de sunet de la tv-urile alea doua pe care le ai (sper ca finalul de sunet e de constructie modulara, gen tv alb-negru). Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 @eduardvalentin69 ceea ce vreau sa spun este ca:-Nu poti lipi 2 fire si 3 piese si sa pretinzi un amplificator bun;-Pari a fi lipsit de experienta, postarile tale lasa de inteles ca nu cunosti prea multe nici din electronica de baza audio, deci ca esti un incepator ( absolut nimic rau in asta ) si pentru incepatori exista sectiune separata.PS: In loc de butonul "citeaza" ai si butonul "raspunde" undeva in stanga jos, foloseste-l pe ala cand postezi, altfel risti sa fii avertizat pentru ca nu e voie sa tot citezi integral mesajele postate imediat anterior, citezi doar cand este absolut necesar. Link spre comentariu
Vizitator eduardvalentin69 Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Mai simplu, adica cu "mai putine piese" si fara prea mult efort e sa folosesti partea de sunet de la tv-urile alea doua pe care le ai (sper ca finalul de sunet e de constructie modulara, gen tv alb-negru).unul dintre ele e destul de nou(color)@eduardvalentin69 ceea ce vreau sa spun este ca:-Nu poti lipi 2 fire si 3 piese si sa pretinzi un amplificator bun;-Pari a fi lipsit de experienta, postarile tale lasa de inteles ca nu cunosti prea multe nici din electronica de baza audio, deci ca esti un incepator ( absolut nimic rau in asta ) si pentru incepatori exista sectiune separata.PS: In loc de butonul "citeaza" ai si butonul "raspunde" undeva in stanga jos, foloseste-l pe ala cand postezi, altfel risti sa fii avertizat pentru ca nu e voie sa tot citezi integral mesajele postate imediat anterior, citezi doar cand este absolut necesar.Asta e sectiunea incepatorilor Link spre comentariu
Tita Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Uite o schema usor de facut: http://www.electroschematics.com/552/lm ... amplifier/ Circuitul integrat LM386 costa 1-2Lei In orice" TV/radio este si un circuit integrat pentru amplificarea audio...este pe un radiator cu 6-8 pini/picioare..etc" cauta datasheet-ul acelui IC(circuit integrat) Ceva de genul: Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 ...Asta e sectiunea incepatorilor Am rugamintea sa nu fii impertinent, ai deja cel putin 2 incalcari ale regulamentului la activ, nu cred ca vrei sa risti si mai mult. Tema a fost initial deschisa la sectiunea de Amplificatoare, ulterior a fost mutata aici la Incepatori, sau uiti unde postezi?Si ca sa fiu On, avand in vedere cerinta cum ca trebuie neaparat sa poti face doar cu ce ai de recuperat, un amplificator simplu tranzistorizat ar fi cam singura solutie:Ia uite ce zice gugle' - CLICK Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Asta e sectiunea incepatorilor Eu am mutat topicul. Nu mă face să ţi-l închid şi să te propun pentru un eventual curs de zburat de pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum