Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kia - bendixul nu calca pe volanta

Vizitator ilmir

Postări Recomandate

Trebuie sa fii atent la montajul mecanic al bendixului .Poate ti-a scapat ceva ..oricum cursa bendixului trebuie sa fie completa ....mai intai impinge solenoidul apoi e antrenat de axul cu caneluri .Vezi ca poti sa verifici si cu el dat jos ...daca se angreneaza bine pe ax ,etc.Sper sa nu ai totusi alt gen de bendix ..am vazut multe modificari in masini ...din fabrica .Ca de ex Golful1 de-l aveam era varianta 8 (acelasi model acelasi motor) cu alte prinderi la caseta de directie .Daca tu zici ca nu ai avut probleme "inainte de schimbarea solenoidului " cred ca furca nu e asezata cum trebuieMult noroc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

3

• GEO 53 BN

3

• pop_ady44

3

• pusu

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator ilmir

bun. mai inatai mii de multumiri pt sfaturi tuturor si apoi apoi scuze pt limba romana vorbita fiind turc si doar de 6 luni in Romania.Problema rezolvata astfel> masina facuta de la mama ei in koreea cu dubla bobina, adica intimpina rezistenta mai mare de un anumit nivel o arunca inapoi. bendix nou= rezistenta. rezolvare= flex+ vaselina grafitata. adica flex pt facit uzura artificiala la bendix si vaselina pt a ajuta intrarea pe kaneluri , pt cine are masini din seria cu setrie de sasiu cu K la mijloc il ajut pe 10 cuvinte romanesti plus o lada de bere pe care o platesc eu. numarul meu de tel este 0731689872, daca e publicitaate stergeti nr de telsi s a nu uit kia mea are 8 ani si 700000 km si acum repar la ea prima data

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări