Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor proiectare incinta subwoofer

Vizitator george_21_2005

Postări Recomandate

Vizitator george_21_2005

buna seara !!!de curnd am comandat acest subwoofer de la hertz si as dori daca se poate sa ma ajute cineva cu proiectul unei incinte pt acest difuzor.mentionez ca il voi folosi intr-un bmw e46 , il voi ataca cu un amplif de 750w in 2 ohmi clasa D hifonics HFI 1500D , si incinta vreau sa fie de tipul bass reflex.multumesc mult!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George

6

• ahegyes

2

• ain

2

Top autori în acest subiect

Cutie de 40 - 45LTeva de bas reflex cu diametru interior de 8cm si lunga de 30 - 31cmAstfel vei avea o cutie care coboara pana pe la 30hz in spatiu anecoic si undeva la 20hz intr-o masina.Atentie!!! cutia a fost calculata cu parametrii publicati in brosura de mai sus, brosura in care se da Re - 5.8ohmi ceea ce inseamna ca acesti parametrii au fost masurati cu cele 2 infasurari ale difuzorului in serie adica difuzorul in configuratie de 8 ohmi !!!Daca intentionezi sa faci alt tip de conexiune e posibil sa ai nevoie de alta cutie!!!

Link spre comentariu

Da, foarte bine, mult succes. Problema e ca in brosura atasata de tine - asa cum am aratat mai sus - sunt dati parametrii la 8 ohmi !!! Drept urmare eu am calculat cutia dupa acei parametrii. Daca vrei varianta de 2 ohmi trebuie sa gasesti o brosura cu parametrii la 2 ohmi sau sa ii masori cu bobinele in paralel.

Link spre comentariu

Ai in poza de mai jos 2 modele de incinte bass reflex pentru acest tip de difuzor, una acordata la 44 Hz si cealalta acordata la 40 Hz. Fa-o pe cea acordata la 40 Hz (cea cu dimensiuni mai mari). Dimensiunile din poza sunt in milimetri si sunt dimensiuni interne.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări