mos ilie Postat Aprilie 15, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2016 (editat) Salut, Încă nu am abandonat ideia. Poate găseşte cineva vreun exemplar de care se poate dispensa şi dă un semnal. Editat Aprilie 15, 2016 de mos ilie Link spre comentariu
bbg Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Un articol din epoca despre, cat si programarea PLAurior rusesti: http://netvalley.com/library/book2004_w051411/mpss_pdf/1986/mpss-1986-02.pdf de la pag. 71 Daca doar iesirea de sincro este defecta (nefiind un semnal critic functionarii restului calculatorului), ecuatia aferenta poate fi dedusa/adaptata din context (schema + forma semnal necesar) - chiar si pentru celelalte iesiri, dar e ceva mai dificil, nu imposibil. Link spre comentariu
spirochetu Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Salut, Încă nu am abandonat ideia. Poate găseşte cineva vreun exemplar de care se poate dispensa şi dă un semnal. Domnule cred ca am vazut asa ceva in talciocuri , dar nu m-am gandit vreodata ca cineva ar mai avea vreodata nevoie de chestiile astea.Daca nu ati fi prezentat dvs subiectul nici nu as fi stiut vreodata de la ce provin placile astea... Link spre comentariu
mos ilie Postat Februarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2017 Salut, Mulțumesc pentru idee. Voi urmări și eu ce mai apare prin talcioc. Poate am puțin noroc. Link spre comentariu
mos ilie Postat Iunie 24, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2020 Salut, Revin, nu am abandonat ideea de a restaura " obiectul ", aşa că dacă cineva găseşte vreun calculator, vreo placă sau circuitul necesar, îl rog să-mi dea un semnal pe forum. Mulţumesc. Link spre comentariu
bogdanel Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Acum multa multa vreme, am mai avut o problema asemanatoare, respectiv iesire arsa catre masa. Scurtul catre masa era la catva zeci de ohmi, si excursia de tensiune pe iesire era de cateva zeci de mV, celalalt transzistor (catre Vcc) nu era bulit. Rezolvarea a fost sa-i pun un comparator de tensiune cu referinta pe la 20mV, A mers de atunci utilajul. Acuma ar trebui vazut cat de scurt este scurtul, si fie pui de tot un comparator, fie macar pana iti dai seama ce facea PLD-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum