Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio.

Vizitator daniel23

Postări Recomandate

Vizitator daniel23

Salutare la toti.As dori sa stiu si eu de ce componente am nevoie pt a construi un amplificator audio 2x40 w rms.Daca am gresit unde am postat va rog sa-l mutati,dar eu am considerat ca e corect aici,eu fiind un incepator. :pandaci .Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

2

• Marian

1

• dan cod

1

• tepesa

1

Top autori în acest subiect

Vizitator daniel23

Spre ex.:http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/kit-amplificator-2x40w-p-3806 Daca iau asta de ce mai am nevoie presupun ca de un transformator,3 pontetiometre (volum,bass,treble) +altele care sper ca imi ve-ti spune voi. :bataie si nu fiti duri cu mine :pandaci

Link spre comentariu
Vizitator daniel23

Daca vreai si corector de ton va trebui ori sa cumperi un modul ori sa il faci nu ajunge doar potentiometrele mai sunt piese pe langa ele.

de asta si am deschis topicul pt a afla de tot ce am nevoie pt a face un amplificator 2x40.Ma refer la orice componenta. :jytuiyu
Link spre comentariu

Daca vrei neaparat 40W atunci nu ai ce face cu kitul ala, se foloseste de TDA8560 care nu este capabil de 40W asa cum Nationala noastra nu stie sa se califice la turnee finale... Sa zicem ca ai putea eventual merge pe TDA7294 care este destul de ieftin si satisface cerintele puterii, pentru 40W in sarcini de 8 Ohm spre exemplu ai putea alimenta cu +/-30Vcc. Se gasesc kituri cu el destule, chiar si la acel magazin, tot acolo se mai gasesc si kituri de corector de ton ( Bass si Inalte ), pe 3 benzi nu stiu sa aiba ei corectoare, eventual poate gasesti in alta parte daca ai neaparata nevoie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări