Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor va rog ... sunt nou si nu prea stiu ...

Vizitator ironking

Postări Recomandate

Vizitator ironking

am 2 difuzoare scrie pe ele 100 w si 4ohm desi nu cred ca duc 100 w.....pot sa le leg cu alte diffuzoare de putere mai mica si sa nu se arda nici cele mici chiar daca amplificator sa aibe o putere mai mare decat cea a difuzoarelor mai mici ????????sau datimi o idee ce as putea sa fac cu difuzoarele de 100w ... eventual si o schema de amplificator care ar merge .....(sa nu le arda ) :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator maximus

daca sunt de firma s-ar putea sa fie de 100W / 4 ohmi...acuma depinde de diametru lor, daca au 20-25 cm pot fi pusi ca si difuzoare in incinta cu 2 cai, astea sa redea mediile si joasele...ptr inalte pui in paralel difuzoare mai mici :d cum zici tu, special de inalte..daca alea sunt piezo nu mai pui nici un filtru inainte, daca nu sunt, pui un condensator in serie cu inaltele...valoare 0.1uF nepolarizat....ar merge bine...de regula difurile de inalte au 1/10 din puterea difului din incinta cu 2 cai. bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări