Vizitator bambus Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Salut baieti, Am o mare rugaminte... caut un kit de artcam express sau insignia. Ma poate ajuta cineva? Tnx! Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 (editat) Salut, @bambus, ti-am trimis un mesaj cu privire la unde gasesti ce te intereseaza. Editat Ianuarie 25, 2017 de mars01 Link spre comentariu
cristi_ro Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 sper sa mearga, aici am routerul meu, fac probe cu el, ca sa invat sa-l folosesc. Salutari, arata super cnc-ul asta, ce motoare pas cu pas ai folosit? intentionez si eu sa imi construiesc unul in viitorul apropiat multumesc Link spre comentariu
florianmro Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Va salut Caut un Cut3d de la Vectric Ma poate ajuta cineva ? Muultumesc Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 6, 2017 Administratori Partajează Postat Martie 6, 2017 L-am gasit din prima http://www.vectric.com/products/cut3d.html Link spre comentariu
stazis Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Recomand Aspire Vectric. Eu il folosesc de peste 2 ani, este foarte simplu de folosit si ofera posibilitatea de a exporta formatul gcode. Link spre comentariu
dorofteius Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Eu am mers pe catia cu mastercam. Nu este cea mai reusita combinatie, dar am facut piese destul de ciudate. Adica 2.5d . Link spre comentariu
marian_762001 Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 daca doresti trimite dimensiunile (x y z), mm sau inci si iti dau eu gcod si fisierul stl Link spre comentariu
Vizitator radio_blanck Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 USB Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum