Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panglica Sistem Audio

Vizitator OHD

Postări Recomandate

Buna ziua am si eu un sistem SONY DAV-SC5.Din pacate mi sa rupt o panglica din interior, pe ea scrie urmatoarele: SUMITOMO-H AWM 2896 80C 30V VW-1.Daca aveti cumva vreun cablu va sunt recunascator.Multumesc din suflet.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

2

• misuraelectronic

1

pe ea scrie urmatoarele: SUMITOMO-H AWM 2896 80C 30V VW-1.

deci...codurile din citat nu au nici o relevanta . informatiile care sint cu adevarat utile sint ...o fotografie lizibila a inculpatei , numarul de pini , latimea foliei , lungimea foliei , pozitia intariturii de la capete si gradul de flexibilitate al foliei .
Link spre comentariu

pe ea scrie urmatoarele: SUMITOMO-H AWM 2896 80C 30V VW-1.

deci...codurile din citat nu au nici o relevanta . informatiile care sint cu adevarat utile sint ...o fotografie lizibila a inculpatei , numarul de pini , latimea foliei , lungimea foliei , pozitia intariturii de la capete si gradul de flexibilitate al foliei .
Am numarat locurile unde au fost pini imi reies la numar 15.Dar am sa fac o poza mai indeaproape si am sa o pun.PS: SUMITOMO-H AWM 2896 80C 30V VW-1. 15 connector.
Link spre comentariu

SUMITOMO-G AWM 2896 80C 30V VW-1 am eu, de aceea am editat cu "wrong message", aveam impresia ca va trebuie una cu 40 pini. La nr. de pini corespunde dar a mea are 30cm lungime. V-o ofer gratuit daca va deplasati s-o ridicati.

Link spre comentariu

SUMITOMO-G AWM 2896 80C 30V VW-1 am eu, de aceea am editat cu "wrong message", aveam impresia ca va trebuie una cu 40 pini. La nr. de pini corespunde dar a mea are 30cm lungime. V-o ofer gratuit daca va deplasati s-o ridicati.

Multumesc frumos am sa va las un numar de telefon intr-un PM imi dati un beep sau un mesaj.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări