Vizitator OHD Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Buna ziua am si eu un sistem SONY DAV-SC5.Din pacate mi sa rupt o panglica din interior, pe ea scrie urmatoarele: SUMITOMO-H AWM 2896 80C 30V VW-1.Daca aveti cumva vreun cablu va sunt recunascator.Multumesc din suflet. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 wrong message............................ Link spre comentariu
Vizitator OHD Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Cer scuze dar nu stiu unde sa postez acest anunt. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 pe ea scrie urmatoarele: SUMITOMO-H AWM 2896 80C 30V VW-1.deci...codurile din citat nu au nici o relevanta . informatiile care sint cu adevarat utile sint ...o fotografie lizibila a inculpatei , numarul de pini , latimea foliei , lungimea foliei , pozitia intariturii de la capete si gradul de flexibilitate al foliei . Link spre comentariu
Vizitator OHD Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 pe ea scrie urmatoarele: SUMITOMO-H AWM 2896 80C 30V VW-1.deci...codurile din citat nu au nici o relevanta . informatiile care sint cu adevarat utile sint ...o fotografie lizibila a inculpatei , numarul de pini , latimea foliei , lungimea foliei , pozitia intariturii de la capete si gradul de flexibilitate al foliei .Am numarat locurile unde au fost pini imi reies la numar 15.Dar am sa fac o poza mai indeaproape si am sa o pun.PS: SUMITOMO-H AWM 2896 80C 30V VW-1. 15 connector. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 SUMITOMO-G AWM 2896 80C 30V VW-1 am eu, de aceea am editat cu "wrong message", aveam impresia ca va trebuie una cu 40 pini. La nr. de pini corespunde dar a mea are 30cm lungime. V-o ofer gratuit daca va deplasati s-o ridicati. Link spre comentariu
Vizitator OHD Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 SUMITOMO-G AWM 2896 80C 30V VW-1 am eu, de aceea am editat cu "wrong message", aveam impresia ca va trebuie una cu 40 pini. La nr. de pini corespunde dar a mea are 30cm lungime. V-o ofer gratuit daca va deplasati s-o ridicati.Multumesc frumos am sa va las un numar de telefon intr-un PM imi dati un beep sau un mesaj. Link spre comentariu
Vizitator OHD Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Multumesc lui Spitfire pentru efort dar panglica nu era buna pentru sistemul meu.Panglica mea are 15 Conectori si cam 2 cm latime.Daca are cineva dati pm sau raspundeti la mesaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum