DiCK Postat Septembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Tensiunea de alimentare a finalului am masurat-o doar cu aparatul de masura (un aparat obisnuit fabricat in china, nu este ceva de firma si acum nu stiu exact ce model este). Tensiunea din collector am masurat-o folosind sonda RF. Aceste masuratori le-am realizat avand conectata o antenna dipol de 2.75m improvizata pe balcon dupa cum este descris in posturile de mai sus.Cat despre tensiunea din colector refac masuratorile, masurand inainte si dupa bobina sa vad care este diferenta.Multumesc. Link spre comentariu
DiCK Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Nu am reusit sa masor inca tensiunea dupa bobina, am fost putin mai ocupat in ultimile zile.Tot cautand pe net solutii am vazut ca aceasta statie este identica la exterior cat si la interior cu STABO XM4006e Daca are cineva o schema pentru una din ele i-asi ramane recunoscator.Multumesc. Link spre comentariu
DiCK Postat Septembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Tot cautand solutii, am gasit un pieten care are acelasi model de statie. L am rugat sa o deschida si sa imi zica ce final si prefinal are. Prefinalul este identic cu cel din statia mea, pe cand finalul este marcat cu: CB-20W 1124, deci cel din statia mea nu este cel original, cine a mai incercat sa o repare in trecut in loc de acest tranzistor BC-20W 1124 a montat unul C1969 (inscriptionat si cu sigla MITSUBISHI). Intrebarea mea pentru cei mai experimentati este, aceste doua trz sunt echivalente_??? ca poate de aici toate problemele mele. Am cautat detalii despre acest trz 1124 si inca nu am gasit nimic pe net.Ce am mai reusit sa aflu de la acest prieten este ca rezistenta din baza prefinalului este de 33Ohmi nu de 60Ohmi cum am eu montat acum. Urmatorul pas este sa inlocuesc aceasta rez cu una de 33.Intre timp am comandat pe ebay prefinal C2314 inscriprionat cu "NEC", in speranta ca problema este din prefinalul contrafacut cumparat de mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum