Mouser Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 stiu ca o sa ma credeti lenes dar pur si simplu nu stiu unde se gaseste in iasi un atelier de bobinaj transformatoare,sau mai bine unde se gaseste sarma emaliata pt bobinaj ca as lua trafuri din talcioc si leas rebobina dar nush unde gasesc sarma, mai am un traf acasa de 200w da nu am srama sal bobinez asa ca va rog spunetimi si mie unde gasesc asa ceva ca daca as cumpara de la petra un toroidal de 500w mar rupe la buzunar asa ca va rog frumos HELP :prayer: Link spre comentariu
Enigma86d Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 Daca afli sa-mi spui si mie si le fac si eu o comanda la sarma. :rock: Link spre comentariu
Mouser Postat Septembrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2006 daca o vrea cineva sa ne zica..haidetzi mah pls.. Sticla de bere e la frigider(2l) o vrea careva?sau in orice caz daca are cineva un traf peacasa de 500W care sa debiteze 2x40v sau 2 de 250W(2x40 sau 1x40) Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 Salut. Am vazut sarma de cupru emailat in oferta magazinului care are reclama pe forum. Link spre comentariu
Mouser Postat Septembrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2006 nush eu nam vazut reclama dar in orice caz as vrea de aici de la noi din iasi cami vine greu cu comanda Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Septembrie 5, 2006 Partajează Postat Septembrie 5, 2006 S-ar putea sa aiba si la Petra- am vazut ca in reclamele lor spuneau ca vand si conductori pentru bobinaj. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 5, 2006 Partajează Postat Septembrie 5, 2006 la PETRA au sarma de cupru de vanzare .... se vinde la kg :yawinkle: Link spre comentariu
Mouser Postat Septembrie 5, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2006 yuppee...sarma sper sa nu fie prea scumpa avetzi o bere de la mine cu cea mai mare placere Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 5, 2006 Partajează Postat Septembrie 5, 2006 sa ne spui si noua pretul pls, asa informativ ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum