Vizitator shyck Postat Octombrie 29, 2004 Partajează Postat Octombrie 29, 2004 puteti sa imi trimiteti si mie niste designuri de boxe pe 2 cai facute in bass box pronu prea ma pricep cu el si ziceam decat sa inlocuiesc parametriisau recomandatimi alt program de design Link spre comentariu
Vizitator shyck Postat Noiembrie 1, 2004 Partajează Postat Noiembrie 1, 2004 macar trimiteti-mi si mie niste designuri cu incite pe 2 cai, poze oricearfi numai sa imi fac idee [email protected] Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 1, 2004 Partajează Postat Noiembrie 1, 2004 cauta pe ftp in directorul meu si o sa gasesti multe schite. Mai gasesti schite foarte misto pe situl http://www.visaton.ro Link spre comentariu
Vizitator shyck Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 ftp://izatech.ro asta e ftp-ul ? daca da nu imi mere. daca nu zimi-l si mie Link spre comentariu
Vizitator shyck Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 va rog sa ma scuzatim-am exprimat gresite bun si designul lorde faptvreau desene cotate ca sa imi fac o idee de constructia incintelorin special a celor pe 2 cai Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 Mai citeste un pic pe forumftp-ul este as.ro si lauser izatech parola admin PS. si eu sunt de la casa de nebuni :oops: Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Nu merge ftp://as.ro sorry! l-ati mutat cumva? multzam! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 ftp.as.ro -> scrie-l de mana, nu apasa pe linkuser: izatechpassword: admineu am intrat acum si merge Link spre comentariu
fum3z Postat August 22, 2005 Partajează Postat August 22, 2005 nu merge :( la mineuser :izatechpass :admin???? Link spre comentariu
Haralambie Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 Nici mie ... :cry: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 23, 2005 Partajează Postat August 23, 2005 Nu mai existaDar la ce va trebuie ca se pot pune atasamente pe forum ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum