slkslkslk Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Salut, as avea si eu o intrebare, merita sa incerc sa pun un kit de geamuri electrice universale pe o skoda fabia 1 model 2007?, am cautat sistemul original in dezmembrari si nu am gasit decat butoanele, daca se merta sa pun kitul universal as putea sa utilizez butoanele originale ale masinii pentru geamuri ? Link spre comentariu
moduino Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Poti folosi butoanele originale daca folosesti un modul de comanda pentru motoare. Nu cred ca poti "trece" 10 A prin butoanele alea. Link spre comentariu
slkslkslk Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 din cate stiu acele butoane au si modulul incorporat Link spre comentariu
slkslkslk Postat Septembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Ce credeti merita sa ii pun geamuri universale pe fata ? la skoda fabia ? sar ridica si sar lasa cum trebuie geamul sau nu am sanse sa fac nimic calumea ? Link spre comentariu
moduino Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Putin probabil ca butoanele sa contina modulul de comanda al geamurilor... Eu stiu ca la VAG exista un modul confort care se ocupa inclusiv de aceasta optiune. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 poti pune daca vrei neaparat!butoanele alea sunt cea mai mica prb a ta.in nici un caz nu trec 10A prin ele.ele dau comanda in modulatorul de usa.ai de inlocuit macaralele de la usa ,modulatoarele,instalatia electrica din usa,iar pentru o lucrare profesionista si fetele de usa.in prealabil verifica daca masina este preechipata pt geamuri electrice,daca nu , ai o gramada de treaba sa comanzi geamul din dreapta din postul soferului .in nici un caz lucrarea nu este pentru incepatori,adreseazate unui tip cu experienta ,dar o sa te coste ceva avind in vedere cat timp cere.vezi ca modulatoarele respective controleaza independent si inchiderea centralizata(sunt comandate pe CAN),deci este posibil sa o afecteze prin inlocuirea lor. acuma ramine la aprecierea ta daca se merita sau nu. Link spre comentariu
slkslkslk Postat Septembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Am inteles, multumesc frumos pentru raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum