Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 12f629 compatibil cu 12f675?

Vizitator tehnic1

Postări Recomandate

Vizitator tehnic1

O intrabare petru dumneavoastra ,daca ma puteti ajuta? Detin o schema in care controlerul este de tip pic 12f675. Pot sa-i inlocuiesc cu 12f629 {am cateva bucati} .In datascheet pe google s-ar parea ca sunt echivalenti! Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Detin o schema in care controlerul este de tip pic 12f675. Pot sa-i inlocuiesc cu 12f629? In datascheet pe google s-ar parea ca sunt echivalenti! Multumesc!

Fata de 629, 675 are in plus un convertor analog-digital. Daca schema ta foloseste acel convertor, nu poti folosi 629 ca inlocuitor.
Link spre comentariu
Vizitator tehnic1

Nu vreau sa mai deschid alt topic dar am urmatoarea problema cu programatorul "cred" Am pickit 2 cu adaptor zif cumparat de pe okazii { nu esta original} si am icercat sa programez picurile mentionate mai sus , dar am avut urmatoarele erori:Initializing PICkit 2 version 0.0.3.63 Found PICkit 2 - Operating System Version 2.32.0 PICkit 2 Unit ID = OlHoss Target power detected ( 4.76V) PKWarn0003: Unexpected device ID: Please verify that a PIC12F675 is correctly installed in the application. (Expected ID = 0xFC0, ID Read = 0x0) PICkit 2 Ready Found PICkit 2 - Operating System Version 2.32.0 PICkit 2 Unit ID = OlHoss Target power detected ( 4.76V) PKWarn0003: Unexpected device ID: Please verify that a PIC12F675 is correctly installed in the application. (Expected ID = 0xFC0, ID Read = 0x0) PICkit 2 Ready Programming Target (9/12/2013 10:16:07 AM) PKWarn0003: Unexpected device ID: Please verify that a PIC12F675 is correctly installed in the application. (Expected ID = 0xFC0, ID Read = 0x0) Erasing Target Programming Program Memory (0x0 - 0x25C) Verifying Program Memory (0x0 - 0x25C) PK2Error0027: Failed verify (Address = 0x0 - Expected Value 0x28CF - Value Read 0x0) PICkit 2 Ready Reading Target PKWarn0003: Unexpected device ID: Please verify that a PIC12F675 is correctly installed in the application. (Expected ID = 0xFC0, ID Read = 0x0) Reading Program Memory Reading EEPROM Memory Reading User ID Memory Reading Configuration Memory PICkit 2 Ready Blank Checking PKWarn0003: Unexpected device ID: Please verify that a PIC12F675 is correctly installed in the application. (Expected ID = 0xFC0, ID Read = 0x0) Blank Checking Program Memory PK2Error0027: Failed verify (Address = 0x0 - Expected Value 0x3FFF - Value Read 0x0) PICkit 2Am incercat cu mai multe picuri dar la fel! :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator tehnic1

Am scris un hex de 628 pe 675 si 629,problema este ca in montajul respectiv nu merge o functie,recunosc ca nu stiu daca am procedat corect dar nu detin momentan 628 asa ca am incercat pe astea.Nu stiu nici daca hexul e bun!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări