augustin87r Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Buna ziua, Am o intrebare refritoare la un frigider mic (de dimensiunea unui aragaz). Am vazut ca pe conducta unde este filtrul, inainte de filtru, se formeaza gheata? E normal? (poza nu e de la frigiderul meu, e de pe net). Intreb pt ca mi se pare ca nu functioneaza bine compartimentul `congelator`. De fapt, nu e un congelator, dar iti permite sa faci cuburi de gheata. La mine nu prea se formeaza. Daca dau termostatul la 4 din 6 aproape ca functioneaza tot timpul. La 3,5 din 6 functioneaza normal, se opreste mai des. Temperatura din frigider e cam 6-8 grade... Are si un zgomot ca si cum ar patina o curea pe fulie (se aude la unele masini cand accelereaza mai tare, e un fel de chitait).... Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Salut,Cauzele posibile, pot fi doua: - 1. Acel filtru deshidrator sa fie colmatat. - 2. Sau ai pierdut freon din instalatie. Link spre comentariu
augustin87r Postat Septembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Deci nu e normal sa inghete acolo. La un moment dat ma gandisem ca din moment ce e conducta care raceste poate e normal sa se formeze gheata acolo. M-am decis sa pun intrebarea cand m-am uitat la alte frigidere in zona respectiva si am vazut ca inainte de filtru conducta nu e rece,e chiar la temperatura camerei.sau oricum nu dadea semne ca a fost vreodata inghetata. La mine chiar a ruginit sub ea pt ca a picurat 'gheata'... Link spre comentariu
augustin87r Postat Septembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Sa presupunem ca s-a pierdut freon din instalatie. Totusi,frigiderul mairaceste. Daca ar avea un por nu s-ar pierde tot freonul si nu ar mai ingheta? N-a umblat nimeni la el, e destul de nou (2 ani). Se poate sa fi fost freon mai putin din fabrica? Link spre comentariu
daktari Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 schimba capsula cu una la fel ,vezi scrie pe capsula ce putere are , banuiesc ca este un TL 3 Link spre comentariu
augustin87r Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Capsula〓filtru? Piesa aceea cilindrica? Link spre comentariu
ste7 Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Schimba filtru posibil filtru infundat sau mai rau capilar (acea teava subtire care iese din filtru ) si duce la vaporizator ,verifica si apoi reincarca cu agent frigorific .Nu are nici o treaba compresorul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum