Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Frigider Platiniul 90 L

augustin87r

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am o intrebare refritoare la un frigider mic (de dimensiunea unui aragaz). Am vazut ca pe conducta unde este filtrul, inainte de filtru, se formeaza gheata? E normal? (poza nu e de la frigiderul meu, e de pe net).

Intreb pt ca mi se pare ca nu functioneaza bine compartimentul `congelator`. De fapt, nu e un congelator, dar iti permite sa faci cuburi de gheata. La mine nu prea se formeaza. Daca dau termostatul la 4 din 6 aproape ca functioneaza tot timpul. La 3,5 din 6 functioneaza normal, se opreste mai des. Temperatura din frigider e cam 6-8 grade...

Are si un zgomot ca si cum ar patina o curea pe fulie (se aude la unele masini cand accelereaza mai tare, e un fel de chitait)....

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin87r

4

• cristi_ozana

1

• ste7

1

• daktari

1

Top autori în acest subiect

Deci nu e normal sa inghete acolo. La un moment dat ma gandisem ca din moment ce e conducta care raceste poate e normal sa se formeze gheata acolo. M-am decis sa pun intrebarea cand m-am uitat la alte frigidere in zona respectiva si am vazut ca inainte de filtru conducta nu e rece,e chiar la temperatura camerei.sau oricum nu dadea semne ca a fost vreodata inghetata. La mine chiar a ruginit sub ea pt ca a picurat 'gheata'...

Link spre comentariu

Sa presupunem ca s-a pierdut freon din instalatie. Totusi,frigiderul mairaceste. Daca ar avea un por nu s-ar pierde tot freonul si nu ar mai ingheta? N-a umblat nimeni la el, e destul de nou (2 ani). Se poate sa fi fost freon mai putin din fabrica?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări