fane Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 am la firma mai multe calc si vreau sa leg reteaua la net. Am inteles camiar trebui o aplicatie de tip linksis.Ce aplicatie de linux as putea folosipentru a configura un calculator drept router si sa pot face si managementul retelei si de unde as puteao lua? :prayer: Link spre comentariu
Electron Postat Septembrie 5, 2006 Partajează Postat Septembrie 5, 2006 Orice Linux face routing. Ce deistributie ai? Link spre comentariu
Vizitator paniu Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 ca sa nu ai batai de cap, cumpara-ti un router care stie sa faca NAT (in principiu majoritatea stiu) si ai rezolvat problema. Daca sunt mai mult de 4 calculatoare mai pui si un switch. Ca si marci de router-e, US Robotics, D-Link, Trendnet si mai sunt si altele... Link spre comentariu
Vizitator mla Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 eventual daca ai sa vrei sa faci port forwarding http://www.portforward.com o sa te ajute daca alegi varianta lui paniu Link spre comentariu
fane Postat Septembrie 6, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2006 scuati-ma am fost plecat. problema mea este ca am o mini retea in care am vreo 25 de calculatoare. vreau sa ma leg la net prin adsl la RTC este singura posibilitate aici. Baietii din zona spun ca nu merge dupa routerul RTC nimic sub linux adica se vede reteua dar nu se poate conecta la net,folosesc switciuri Trendnet. daca exista vreo posibilitate prin care sa am si management asupra retelei si sa am si conexiune as vrea sa o rez. si contra cost. eventual rasp. pe mail [email protected] multumesc pt ajutor. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 Daca ai da search pe google linux server... ai fi uimit de cate chestii gasesti.Indiferent ca ai reteaua facuta cu switch-uri sau hub-uri, vei putea conecta de fiecare data reteaua la internet.Restrictionarea accesului la internet pe baza de ip/mac/ip si mac se poate face de pe linux. O versiune inca nu iti pot recomanda, nu stiu ce folosesc astia la mine in retea Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 Baga CentOS. La mine merge. Insa fii atent daca cei din RTC dau PPP, ai nevoie de un tip care stie linux...Costel Link spre comentariu
ph3e4r Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 Daca iti trebuie doar pentru asa ceva fa rost de un calciulator pe care pui fedora si dupa aia imi dai parola si te rezolv eu Link spre comentariu
fane Postat Septembrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2006 calculatoare am citeva disponibile PIV 1500MHZ/512Ram/40Hdd culan si placa retea.IN retea am switciuri TP-LINK.adsl la rtc mi-l instaleazazilele astea. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 lasa un id de messenger daca ai nevoie de help la configurare. Link spre comentariu
fane Postat Septembrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2006 id.mes HOBBYFANE mail [email protected] Link spre comentariu
ph3e4r Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Cred ca miai dat un id gresit ca nu mia dat nimeni inca accept. Link spre comentariu
fane Postat Septembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2006 nu este gresit dar aici la mine stau doar seara o ora doua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum