criss Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Buna ziua, Sunt interesat de instalarea windows 7 32biti pe o tableta cu android, inca nu am tableta de aceea nu dau nume/model.Stiu ca sunt cateva tablete cu procesoare Atom (ex fujitsu) care ruleaza windows 7, dar au un pret enorm si nu mi se merita. A reusit cineva sa intaleze w7 pe un procesor ARM sau Cortex?? din cate am inteles Windows Embedded ruleaza pe ARM respectiv Cortex, deci teoretic ar trebui sa ruleze si un Windows full... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Nu zic ca nu ar fi posibil,dar cred ca ar rula ingrozitor de prost,iti trebuie o tableta cu 4gb ram ,si procesor quad zic eu ! Link spre comentariu
criss Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 nu as crede ca necesita asa resurse, am un Packard Bell DOT S cu configuratia: Intel Atom Dual Corel N2600, 1.6 GHz, Memorie cache 1 MB + 2Gb DDR3, merge de rupe w7le. Nu ma intereseaza sa imi zboare cu sa imi fie mai comod (nu am tastatura,este subtire, usor... perfect pt a fi manevrat in locuri unde nu prea incape un laptop normal). Link spre comentariu
Liviu M Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Raspunsul meu vine probabil prea tarziu, da'...Eu zic ca merge doar daca gasesti tablete cu Intel Atom / echivalentul de la AMD, pentru ca procesarele astea au aceeasi arhitectura ca procesoarele de PC - IA32/X86-64.Cum in tabletele ieftine se ascund de obicei ARM-uri, nu cred ca cele doua cerinte ale tale (ieftin si Win7) se impaca. Link spre comentariu
godFather89 Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Nu o sa mearga. Exista si Windows pentru ARM (vezi windows 8 RT - http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_RT) dar nu vei avea nici o sansa sa il pui pe tableta ta. Asta daca reusesti totusi sa faci rost de el. Cat despre performante, un ARM este mult mai slab, per clock, ca un x86/x64 dar este mult mai eficient energetic. Si acum despre utilitate: de ce ai avea nevoie de windows pe o tableta? Internet/Muzica/Filme/Jocuri merg perfect pe android pe o tableta decenta. Link spre comentariu
Liviu M Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Eu banui ca vrea sa foloseasca softurile de pe PC pe o tableta. Caz in care nici un windows pentru ARM nu-l ajuta, ca-i trebuie executabile pentru ARM. Link spre comentariu
criss Postat Septembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Multumesc! ceva concret doream sa aud, multumesc colegi! Deci mi-ar fi interesat un windows pe o tableta low cost deoarece doresc sa rulez cateva programe ce ruleaza doar pe windows. Tabletele ce sunt pe Atom vin deja cu windows preinstalat si sunt scumpe. nu aveam nevoie de performante extraordinare ci una decenta.as fi ales tableta din cauza portabilitatii fata de un laptop/netbook. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum