Vizitator ladislau Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Va salut cu respect, sunt la prima iesire pe forum si am o nelamurire lagata de acest programator. Nu reusesc sa programez o memorie M28F256, primesc un mesaj de eroare de scriere la o anumita adresa. La deschiderea aplicatiei Willem Eprom, selectez sticheta TestH/W si apare soclul ZIF 32 cu int, out aferente. Daca bifez casuta la adresa A9 pin26, am o tensiune de 3V. La toate celelalte iesiri am 4,3V. Masurarea am facut-o intre pin16gnd si pin26. Intrebarea e; cum e corect? Va multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Eu am o experienta total neplacuta cu acest programator.Tot willem este adica gunoi.L-am cumparat si de nervi dupa o saptamana de chin si erori l-am dat la jumate de pret sa scap de el. Link spre comentariu
Vizitator ladislau Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Multumesc pentru raspuns dar cu acest programator am reusit sa scriu mai multe memorii. Cred ca a aparut un defect la adresa A9 pin26 al soclului ZIF32. Ma adresez in special celor care au in dotare un asemenea programator si au posibilitatea de a masura valoarea la pin26 in mod de lucru TestH/W. Multumesc! Link spre comentariu
overdrive Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Ladislau ai reusit sa scrii si M27C512 ST ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum