iod2 Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 dintr-o mica miscare am "capatat" o statie OKi Soldering SYSTEM model PS-900.deocamdata nu am varfurile pentru ea. ce spuneti de acesta statie? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Pare scula mai serioasa.Oricum la 90W sigur va face treaba. Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Output power e de 60W, decenta as putea spune. Daca aveti pe langa statie si ciocanul aferent +sleep stand-ul atunci varfurile nu ar fi problema asa mare, costa in jur de 40lei la Farnell.Un avantaj al acestor statii e acela ca ating temperatura de lucru foarte rapid, cel putin la modelul pe care am pus mana pana acum am observat ca prin varf circula un curent AC de inalta frecventa, varful fiind magnetizat se baza pe "punctul Curie" pentru a mentine temperatura constanta. Astfel ca exista 3 game de temperatura pentru diferitele modele de varfuri: 60 (325oC-358oC), 70 (350oC-398oC), 80 (420oC-475oC). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum