IoNuTx Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Buna ziua tuturor.Am instalat Microsoft Office 2010 descarcat de pe internet iar in folderul lui am si activatorul.E vorba de Toolkit.Cand deschid acest program (dau click pe run) imi da o eroare.Eroare este aceasta:"The application failed to initialize properly (0xc0000135).Click on OK to terminate the application"Am incercat cu alta versiune de toolkit dar la fel.Microsoft Office 2010 l-am instalat pe laptop sistem de operare fiind Windows XP SP3.Pe PC unde am SP2 merge toolkit.Cum as putea proceda sa rezolv aceasta problema?Peste 29 de zile va expira programul.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Microsoft Office 2010 l-am instalat pe laptop sistem de operare fiind Windows XP SP3.Pe PC unde am SP2 merge toolkit.Cred că v-aţi dat singur răspunsul, nu ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 6, 2013 Administratori Partajează Postat Septembrie 6, 2013 simplu, il cumperi Link spre comentariu
Postări Recomandate