Vizitator sorynakio Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Buna ziua,Caut de ceva timp un driver numit SM Buss Controller si nu il gasesc nici cum,chiar nu mai stiu ce variante sa mai iau un calcul.Daca puteti sa ma ajutati v-as fi recunoscator. Va multumescDatele driver-ului:SM Buss ControllerPCI\VEN_8086&DEV_27DA&SUBSYS_27DA1849Am gasit si eu cateva modele insa nu sunt compatibile,va rog unul sa fie si compatibil daca se poate.Datele calculatorului:Operating System : Windows XP Procesor: Intel Pentium Dual CPU E2180 2 GHz (2 CPUs) Memory: 1 GB RAM DirectX: DirectX 9.0c Placa Video: 256 MB Display: 32 bit - (1HZ)Va multumescCu stima si respectSorin Link spre comentariu
gabiferaru Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Ar trebui sa fie pe CD-ul placii de baza. Ce model e placa de baza? Link spre comentariu
Vizitator sorynakio Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 nu am CD asta e problema...cum pot afla modelul placii? dar fara sa desfac calulatorul,este vreo varianta? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 De la Intel pe support chipset drivers pentru ICH7 sau N10 Link spre comentariu
Vizitator sorynakio Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Sau cu driver pack solution ai putea sa instalezi .Am rezolvat datorita programului driver pack solution, recomand la toata lumea e usor de utilizat si foarte bun.Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum