Vizitator knauf75 Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Nu am luat niciun echipament inca...am lasat treaba asta la latitudinea si experienta(recomandarea) celui care va face montajul. Internetul va fi de la UPC , dus de pe stalpul unde au ei reteaua,peste vale,la mine, pe stalpul din mijlocul curtii. Daca la mine ajung 10 mega ma pot declara multumit....dar cred ca se poate si mai mult avand in vedere calitatea echipamentelor reiesita din studierea Google si distanta nu tocmai mare cca.1,5km Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 (editat) Caut un baiat priceput sa-mi monteze ,in zona Valenii de munte,un wireless pe distanta de 1,5km,cu vedere directa intre antene. Editat Iunie 3, 2014 de knauf75 Link spre comentariu
ndor Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Ok Cumperi 2 buc. din astea http://www.antenewireless.ro/72716.p.html le montezi la o inaltime cit se poate de mare ,in asa fel incat sa nu fie obstacole intre ele. Se seteaza foarte usor.Daca ai nedumeriri in legatura cu setarea lor ,suni la nr de pe site si cineva o sa te indrume cum trebuie facut. Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Eu ma gandeam la astea http://www.antenewireless.ro/52602.p.html Link spre comentariu
ndor Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Sunt foarte ok si alea. Duc banda mai multa decit AirGrid , fiind mimo 2x2 ,dar sunt si ceva mai scumpe. Deci in functie de cat vrei sa investesti , alegi si echipamentul . Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Pe intemperii functioneaza in parametri sau iau pauza? Inteleg ca unul se seteaza pentru a emite si celalalt pentru receptie? Link spre comentariu
ndor Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Merg ok pe orice vreme. Asta cu pauza pe timp de ploaie se punea problema acum 10-15 ani !! Intre timp a mai avansat tehnica!! Da,unul se seteaza AP , celalalt station . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum