Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wireless la distanta mare

wally_gatter

Postări Recomandate

Vizitator knauf75

Nu am luat niciun echipament inca...am lasat treaba asta la latitudinea si experienta(recomandarea) celui care va face montajul.

Internetul va fi de la UPC , dus de pe stalpul unde au ei reteaua,peste vale,la mine, pe stalpul din mijlocul curtii.

Daca la mine ajung 10 mega ma pot declara multumit....dar cred ca se poate si mai mult avand in vedere calitatea echipamentelor reiesita din studierea Google si distanta nu tocmai mare cca.1,5km

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ndor

8

• wally_gatter

2

• pop_ady44

1

• utopic_paradox

1

Vizitator knauf75

Caut un baiat priceput sa-mi monteze ,in zona Valenii de munte,un wireless pe distanta de 1,5km,cu vedere directa intre antene. :84

Editat de knauf75
Link spre comentariu

Sunt foarte ok si alea. Duc banda mai multa decit AirGrid , fiind mimo 2x2 ,dar sunt si ceva mai scumpe. Deci in functie de cat vrei sa investesti , alegi si echipamentul .

Link spre comentariu

Merg ok pe orice vreme. Asta cu pauza pe timp de ploaie se punea problema acum 10-15 ani !! Intre timp a mai avansat tehnica!! :rade:

Da,unul se seteaza AP , celalalt station .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări