wally_gatter Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Deci , am acasa internet de la RDS prin cablu , cu o viteza de 30Mb/sec. Vreau sa am internet la distanta , la o a doua "locuinta".. De ce am nevoie? Atasez si o poza cu modemul: Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 de 2 acces pointuri si 2 antene puternice http://www.pricer.ro/pr/medium/a/c/cali ... l-ca24.jpg asa ceva recomand pt stabilitate si performanta se pot face si altfel de antene cu putina indemanare dar performantele vor lasa de dorit Link spre comentariu
ndor Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 In primul rind,spune ce distanta ai intre cele doua locatii si daca se vad intre ele ,sa nu fie obstacole.In functie de asta se aleg si echipamentele necesare. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2013 distanta e cuprinsa intre 400-500m intre primele doua puncte , vara mai exista mici probleme cu frunzele pomilor , dar alea sunt doar in fata celor doua puncrte , ca sa fiu mai exact sunt pomi in fata unei case , cam o coroana de prun si una de artar ... astea fiind in linie.. si ar mai fi si un al treilea punct dar ala e prea departe , cam la 2-3km. primul punct , de la 500m ecel mai important , al treilea poate fi omis.. Link spre comentariu
ndor Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Ok,pentru distanta aia,500m,i-ti recomand 2 buc NanoLoco 2.4 ,http://www.antenewireless.ro/65745.p.html ,montate afara pe casa ,cit mai sus posibil . Pentru al treilea punct va trebui sa specifici sub ce unghi este vazut din punctul de baza,in asa fel incit sa se poata stabili ce unghi de deschidere va trebui sa aiba antena din baza ca sa poata acoperi cele doua locatii.Asta bineinteles daca o sa vrei sa dai semnal catre cele doua locatii. Link spre comentariu
Vizitator vlad28 Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Am vazut acest topic si vreau sa intreb si eu despre wireless la distanta.Locuiesc in Pantelimon pe Biruintei la iesirea spre Branesti si am o casa a socrilor la Moara Domneasca. In linie dreapta nu cred ca sunt mai mult de 4km (hai 4,5km) si sigur casele se vad, adica nu exista obstacole.Ce echipament mi-ati recomanda ca sa pot lega wireless-ul intre cele 2 locatii?La Moara Domneasca inaltimea e mai mare decat in Pantelimon cu vreo 15 metri usor. (masurat pe altimetru)Deci m-ar ajuta cred relieful.Totusi ma gandesc sa va intreb daca cumva trebuie vreo aprobare ceva ca nu vreau sa ma trezesc cu probleme pe cap.Adica daca exista vreo limita legala in distanta sau putere de emisie pe WiFi.Multumesc in avans pentru raspuns. Link spre comentariu
ndor Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Nu e nevoie de nici o aprobare.Daca locatiile se vad intre ele fara obstacole ,atunci e ok. Cu 2 buc din astea http://www.antenewireless.ro/47790.p.html cite una in fiecare locatie.rezolvi problema. Se monteaza afara cit mai sus posibil,in fiecare parte a link-ului. Link spre comentariu
utopic_paradox Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 tot pe subiect intre si eu cevacum duc net-ul de la o casa (internet de la romtelecom prin router) la alta casa la 200 metri distanta, intre ele fiind ca obstacole 1o case de aceasi inaltime.merge un router wireless mai puternic,sau trebuie sa pun ceva antene ? multumesc Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 tot pe subiect intre si eu cevacum duc net-ul de la o casa (internet de la romtelecom prin router) la alta casa la 200 metri distanta, intre ele fiind ca obstacole 1o case de aceasi inaltime.merge un router wireless mai puternic,sau trebuie sa pun ceva antene ? multumescRomtelecom functioneaza foarte prost in casa,pe un singur calculator , apoi sa mergi cu el la distanta prin wireless vei avea o calitate de tot ........nu cred ca se merita investitia pt Romtelecom ! ! Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Caut un baiat priceput sa-mi monteze ,in zona Valenii de munte,un wireless pe distanta de 1,5km,cu vedere directa intre antene. Link spre comentariu
morocanosul Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Cam ce costuri(totale) presupune o conexiune la 500 m,in conditiile descrise de initiatorul topicului? Link spre comentariu
unuldinei Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 tot pe subiect intre si eu cevacum duc net-ul de la o casa (internet de la romtelecom prin router) la alta casa la 200 metri distanta, intre ele fiind ca obstacole 1o case de aceasi inaltime.merge un router wireless mai puternic,sau trebuie sa pun ceva antene ? multumesc Daca sunt chiar 200m de metri la locatie intre doua switch-uri distanta e de 100m . deci un cablu insirat pe cativa pari(stalpi) si doua cutii , iar intre cele 2 calculatoare vei avea transfer de 10/100MB/s garantat. Link spre comentariu
ndor Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Cam ce costuri(totale) presupune o conexiune la 500 m,in conditiile descrise de initiatorul topicului? Daca este vedere directa intre cele doua locatii , fara obstacole,un pret minim pentru echipamente ar fi undeva pe la 450 lei. Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Caut un baiat priceput sa-mi monteze ,in zona Valenii de munte,un wireless pe distanta de 1,5km,cu vedere directa intre antene. Link spre comentariu
ndor Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Ce echipamente ai ? Ce anume vrei sa faci ? Cita banda vrei sa transferi intre cele doua puncte ? Da mai multe detalii si poate te pot ajuta . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum