Vizitator georgescu Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Salut Prieteni Am placa de baza - MSI975x platinum-MS7246 ver-2.1- si nu pot scrie nici un fel de Windows ; nici de pe unitatea optica ,nici de pe stik usb ...Buteaza dar cind trebui sa instaleze Windows si apoi sa apas F8 pentru a continua cu scrierea pe partitia C , nu mai pleaca ..RAMINE ASA, CA SI CUM AR FI BLOCAT . CE TREBUI SA FAC ?;VA ROG SA MA AJUTATI ,DATI-MI UN BIOS CARE SA ACCPTE WINDOWS -XP ,VISTA SAU 7 .VA ROG AJUTATI-MA! MULTUMIRI ANTICIPATE SI O ZI BUNA! [email protected] [email protected] Link spre comentariu
riderinblack Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Nu are treaba bios-ul, problema e din alta parte (nu te mai intreb daca ai si programator de bios-uri ca deja ar fi prea mult ) . Veifica mai intai ramii si hdd-ul. Link spre comentariu
Vizitator georgescu Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Multumesc colegului pentru sfat dar am schimbat HDD cu unul nou identic cu cel vechi, memorii noi si la fel face,rog ajutor ,un sfat ceva!! Multumesc anticipat pentru orice fel de ajutor :cry: Link spre comentariu
VIFCOR Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Multumesc colegului pentru sfat dar am schimbat HDD cu unul nou identic cu cel vechi, memorii noi si la fel face,rog ajutor ,un sfat ceva!! Multumesc anticipat pentru orice fel de ajutor :cry: reset i-ai dat la bios ? Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 uite-te atent pe placa de baza sa nu ai condesatori umflati / pocniti , dupa cum ai descris problema cred 90% ca despre asta e vorba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum