Bercu Giuliano Postat Octombrie 29, 2004 Partajează Postat Octombrie 29, 2004 se pot conecta 2 amplificatoare cu tda1562q in punte?cum? Link spre comentariu
margarit2001 Postat Octombrie 30, 2004 Partajează Postat Octombrie 30, 2004 din cate imi amintesc are iesirea deja in puntesi nu se poate ce vrei tudar poate incurc integratu 8) Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 30, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2004 nu,nu incurci integratul,dar chiar nu se poate?nici macar cu un defazor? Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 30, 2004 Partajează Postat Octombrie 30, 2004 The TDA1562 is a monolithic integrated 70 W/4 WBridge-Tied Load (BTL) class-H high efficiency poweramplifier in a 17 lead DIL-bent-SIL plastic power package.The device can be used for car audio systems (e.g.car radios and boosters) as well as mains fed applications(e.g. midi/mini audio combinations and TV sound).Deci asa cum a specificat si margarit2001, schema interna este in punte deci nu se pot conecta doua amplificatoare "in punte"... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 30, 2004 Partajează Postat Octombrie 30, 2004 de ce nu folosesti un difuzor cu dual voice coil, astfel vei putea conecta 2 amplificatoare la acelasi difuzor fara sa le pui in punteOricum cu TDA1562, mai mult de 50 W nedistorsionati nu scoti din el :wink: Am si eu amplificatoare cu asa ceva Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 31, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2004 da,cred ca treaba cu un difuzor dual voice coil e o solutie,multumesc mult. Link spre comentariu
margarit2001 Postat Noiembrie 1, 2004 Partajează Postat Noiembrie 1, 2004 cea mai buna solutie:un SMPS cu 2 mosfeturi si un traf din sursa de PCsi un tda7294in cel mai slabutz cazsi ti-ai scos un amplif superbdaca ma gandesc bine smps+amp iese la pretul integratului ala PS daca mai adaugi un tda7294 poti sa faci si punte Link spre comentariu
margarit2001 Postat Noiembrie 1, 2004 Partajează Postat Noiembrie 1, 2004 ti-as explica principiul de functionare la amplificatoare in punte dar tipul asta Perry Babin a facut-o mai bine arunca un ochi aici: http://www.bcae1.com/bridging.htm Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Noiembrie 1, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2004 ok margarit,trimite-mi si mie prin mail schema aia de care spui si am sa o probez cu cea mai mare placere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum