Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

oare?

Bercu Giuliano

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bercu Giuliano

4

• margarit2001

3

• Mircea Bartic

1

Vizitator mister_rf

The TDA1562 is a monolithic integrated 70 W/4 WBridge-Tied Load (BTL) class-H high efficiency poweramplifier in a 17 lead DIL-bent-SIL plastic power package.The device can be used for car audio systems (e.g.car radios and boosters) as well as mains fed applications(e.g. midi/mini audio combinations and TV sound).

Deci asa cum a specificat si margarit2001, schema interna este in punte deci nu se pot conecta doua amplificatoare "in punte"...
Link spre comentariu

de ce nu folosesti un difuzor cu dual voice coil, astfel vei putea conecta 2 amplificatoare la acelasi difuzor fara sa le pui in punteOricum cu TDA1562, mai mult de 50 W nedistorsionati nu scoti din el :wink: Am si eu amplificatoare cu asa ceva :d

Link spre comentariu

cea mai buna solutie:un SMPS cu 2 mosfeturi si un traf din sursa de PCsi un tda7294in cel mai slabutz cazsi ti-ai scos un amplif superbdaca ma gandesc bine smps+amp iese la pretul integratului ala :d PS daca mai adaugi un tda7294 poti sa faci si punte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări