uflaviu Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Buna! Am o masina de spalat Indesit mod:WIL145 imi invarte intr-o parte pe urma imi intra in protectie imi palpaie primul led (calcator)si ledul de la lacat.Daca ma poate ajuta cineva! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 poate te ajuta atasamentul: coduri indesit.txt Link spre comentariu
uflaviu Postat Septembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2013 poate te ajuta atasamentul:multumesc! dar nu ma ajuta nu-mi dau seama ce "F" poate fi ceva mai concret. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 V-am trimis mesaj privat. Link spre comentariu
uflaviu Postat Septembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Salutare! Am rezolvat problema era rezistenta de incalzire nu stiu cauza dar in masuratori este ok am tot schimbat pe relee pana ce am luat bornele jos de pe rezistenta iam dat o stoarcere si nu mi-a mai intrat in protectie am schimbat rezistenta cu una noua si functioneaza corect.multumesc pentru coduri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum