Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema scanare posturi in format DIGITAL la TV Lcd Samsung

decocar

Postări Recomandate

Buna Aceasta problema o am si eu, am un vortex de 185 cm diagonala 4k uhd,pe netflix youtube hdmi usb  etc merge perfect. 

La posturile tv prin cablu imi gaseste doar analogice.posturi de stiri,precum digi hd, si altele das pe analog ,Acelas cablu il am la un alt smart tv samsung de 81 cm si pe ala merg digital.

Daca conectez samsungul in locul vortexului ala prinde digital.

Vortexu nu gaseste digitale da are functii de cautare digitala. e fabricat in 2020 vortexul. samsungul e fabricat in 2017.

Care sa fie problema?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• decocar

6

• gaspadin

4

• trinetservice

2

• gabiz_ro

1

1 oră în urmă, Antena24 a spus:

Buna Aceasta problema o am si eu, am un vortex de 185 cm diagonala 4k uhd,pe netflix youtube hdmi usb  etc merge perfect. 

La posturile tv prin cablu imi gaseste doar analogice.posturi de stiri,precum digi hd, si altele das pe analog ,Acelas cablu il am la un alt smart tv samsung de 81 cm si pe ala merg digital.

Daca conectez samsungul in locul vortexului ala prinde digital.

Vortexu nu gaseste digitale da are functii de cautare digitala. e fabricat in 2020 vortexul. samsungul e fabricat in 2017.

Care sa fie problema?

cred cå e dat pe modul antena si nu cablu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări