cipi Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Va salut! As dori sa fac un program pe android care sa imi masoare mai multe temperaturi dintr-o incapere ( un senzor pe tavan unul la mijloc si unul in pardoseala). Pe scurt -instalez programul pe tableta (telefon , i phone etc) si imi afiseaza valorile masurate prin intermediul unei interfete grafice prietenoase, iar datele sa fie transmise dintr-un modul (Arduino sau altceva , daca sititi Dvs.) prin bluetooth catre dispozitiv (tableta etc). Intrebarile mele sunt urmatoarele : Pot face toata treaba asta cu un Modul Arduino ? Daca da cum? Daca nu cu ce as putea sa incerc ? Mentionez ca sunt incepator in ceea ce tine de programarea cu Arduino si orice parere , adresa, resursa imi este binevenita.Daca se poate cu PIC-uri (aici sunt mai experimentat) cum as putea face? Pe net nu am gasit nimic concret ci doar cateva exemple de realizare a programelor pentru android fara comunicatii prin bluetooth cu alte dispozitive. Astept parerile Dvs. ? Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator hantar Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 i-Phone nu e cu Android. Cum conectezi termostatele (traductoarele de temperatura, senzori, termistori sau cum vrei tu sa le spui) la telefon? Pe toti trei? Vezi ca sunt destule aplicatii pentru temperatura. Masoara si tu. Sus, la mijloc si jos. Asta daca tii neaparat sa masori cu ajutorul aplicatiilor de pe un telefon. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 http://arduino.cc/en/Tutorial/WebServer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum