Angel-boy Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Recomandare difuzoare joase Behringer Eurolive B415 DSP - sunt nevoit sa schimb difuzoarele de joase, as dori cateva pareri ceva mai bun decat originalul , una dintre variante ar fi SAL PA 40100 15" , difuzorul original fiind 15W300A8 am zis ca una dintre variante ar fi SAL, deoarece am o bucata si mi-ar fi mai usor sa achizitionez inca una. dar astept si alte pareri cu ce ar fi mai bun. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Orice boxă se construiește în funcție de caracteristicile fiecărui difuzor. Greu se va potrivi chiar acelasi difuzor dar din loturi diferite decât alt difuzor și-n special SAL. Link spre comentariu
Angel-boy Postat Septembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2013 pai si in concluzie ce difuzor imi recomandati pentru aceste incinte ? Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Doar original. Incearcă pe site-ul producătorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum