Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GSM- comunicatie independenta a 2 celulare ?

Gerula

Postări Recomandate

RTOS = real time OS... nu??stiam ca erau niste discutii despre un kernel modificat de linux care era chiar RT... nu ma intreba mai precis care si ce, e o stire citita in treacat acum cateva luni...plus ca vad ca incep sa apara din ce in ce mai multe smartphone cu un linux embedded in maruntaie...off topic... ma gandeam la faza cu sistemul de operare in timp real... si mi-aduc aminte de chestia aia de basic din hc-uri... simultan sistem de operare si limbaj de programare :smt005

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pisoiu

14

• Gerula

14

• George(sb)

4

• dalu

4

Top autori în acest subiect

Eu am un Nokia N70.....si am cercetat pe site la nokia si se gaseste un program pt telefoanele astea mai noi care are functia de a vb cu altcinava care are si el softul cum erau chestile alea pe vremuri....apesi pe un buton vb tu...iei mana de pe buton vb ala....si asta nu in retea.....nu platesti nimik....eu nu lam instalat ca nu am pe cineva care sa poate instala acest soft sa il pot testa la ce distanta bate sau cati utilzatori poti vb deodata :d.

Probabil te referi la functia "push to talk". Nu este un program ci o functie a telefonului si nu functioneaza decat daca operatorul de telefonie ofera acest serviciu. (precum se intampla si cu apelul video)
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator ftraian

Nu sunt foarte sigur de ce spun acuma, insa din auzite exista o firma in Cluj care se ocupa cu soft pentru mobile si care a fost achizitionata recent de Nokia. Repet, e doar din auzite, nu cunosc nume sau persoane./pisoiu

Intellisync doar că softul rulează pe PC şi e folosit pentru a "copia" contactepe de/pe telefon.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări