MifTy Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 RTOS = real time OS... nu??stiam ca erau niste discutii despre un kernel modificat de linux care era chiar RT... nu ma intreba mai precis care si ce, e o stire citita in treacat acum cateva luni...plus ca vad ca incep sa apara din ce in ce mai multe smartphone cu un linux embedded in maruntaie...off topic... ma gandeam la faza cu sistemul de operare in timp real... si mi-aduc aminte de chestia aia de basic din hc-uri... simultan sistem de operare si limbaj de programare :smt005 Link spre comentariu
one Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 Eu am un Nokia N70.....si am cercetat pe site la nokia si se gaseste un program pt telefoanele astea mai noi care are functia de a vb cu altcinava care are si el softul cum erau chestile alea pe vremuri....apesi pe un buton vb tu...iei mana de pe buton vb ala....si asta nu in retea.....nu platesti nimik....eu nu lam instalat ca nu am pe cineva care sa poate instala acest soft sa il pot testa la ce distanta bate sau cati utilzatori poti vb deodata .Probabil te referi la functia "push to talk". Nu este un program ci o functie a telefonului si nu functioneaza decat daca operatorul de telefonie ofera acest serviciu. (precum se intampla si cu apelul video) Link spre comentariu
pisoiu Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 Gasesti aici ceva mai multe explicatii despre rtos-uri: http://en.wikipedia.org/wiki/RTOS . Exista variante de linux modificate special pentru platforme embedded, si care intr-adevar se apropie destul de tare de conceptul real time, insa nu am avut prea mare tangenta cu ele ca sa imi pot da o parare cat de cat bazata pe fapte. /pisoiu Link spre comentariu
Gerula Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 Tare ideie. Mai multe detalii daca se poate. Link spre comentariu
Vizitator ftraian Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 Nu sunt foarte sigur de ce spun acuma, insa din auzite exista o firma in Cluj care se ocupa cu soft pentru mobile si care a fost achizitionata recent de Nokia. Repet, e doar din auzite, nu cunosc nume sau persoane./pisoiuIntellisync doar că softul rulează pe PC şi e folosit pentru a "copia" contactepe de/pe telefon. Link spre comentariu
pisoiu Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 Mercic ftraian, m-ai dezumflat . Credeam ca se intampla chestii interesante si in gradina noastra.../pisoiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum