Vizitator Burca Gabriel Postat Mai 14, 2015 Partajează Postat Mai 14, 2015 sal... cine stie de unde pot sa dau comanda de flat connector display for opel astra g ......asi vrea sa fie saitul din Romania ......va multumesc frumos! Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 pe club opel am vazut ca avea cineva Link spre comentariu
Vizitator Burca Gabriel Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 Zimi si mie cine anume are...... Te rog frumos.....unde asi putea sa las un mesaj ca sa îl găsesc...... Mulțumesc Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 intri pe site ,in sectiunea bazare si publicitate.alte detalii nu pot da aici.good luck! Link spre comentariu
Vizitator Burca Gabriel Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 lasa-mi id tau sau un nr de telefon daca nu poti sa imi dai detali aici.....multumesc! Link spre comentariu
cioarga Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 si eu vreau, contra cost, nu i problema, cine poate face asa ceva, am exact problema asta, un nr de tel, ceva... multumesc Link spre comentariu
Vizitator arschery Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Ce mor eu pe secretosii astia care incearca sa faca si ei un banut, de ce nu ajutati ma fomistilor oamenii?De aici va cumparati tot ce va trbuie, folie si scula aia de lipit, folia vine cu manual de instalare, baietii ofera suport pe skype si daca esti prost atunci au si serviciu de montaj, adica trimiti la ei si cu 30 euro primesti problema rezolvata.http://www.pixelfix.net/eng/opel-vauxhall.html Link spre comentariu
Vizitator Aldea Florin Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Crezi ca numai scula e problema ? Mai degraba cauta sa cumperi banda flexibila, se poate lipi si cu pistolul de lipit, faci ansa in forma de T ca sa poti aplica pe suprafata mare. Asta nu inseamna ca recomand improvizatia, ci spun ca se poate, am lipit cateva folii la telefoane mobile cu pistolul de lipit sau statia de lipit si nu am stricat niciuna. va salut sun nou pe aici si caut rezolvare la o problema doar ca difera masina si fac referire la cesurile de bord pentru megane 3 la care am aceeasi problema ca cei de pe aici, adica acea folie de legatura dintre displayul kilometrajului si placa sa deteriorat si nu mai vad mare lucru pe display. Link spre comentariu
Vizitator Aldea Florin Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 asa arata folia si displayul va salut sun nou pe aici si caut rezolvare la o problema doar ca difera masina si fac referire la cesurile de bord pentru megane 3 la care am aceeasi problema ca cei de pe aici, adica acea folie de legatura dintre displayul kilometrajului si placa sa deteriorat si nu mai vad mare lucru pe display. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum