virgil_19 Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Va salut . Verificati si optocuplorul care comanda LNK. La mine si el era defect.Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Septembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Buna seara, nu are nimeni o bobina ? Pe un miez de bobina din modul FI de la tv ar mege? Cam cite spire ar trebui sa dau? Stima Link spre comentariu
Gogured Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Nu mai plange..... sursa merge foarte bine si fara bobina de 1 mH dintre condensatori (adica cu ea in scurt) .... s-au pus spire in scurt datorita unui supracurent .... pana sa se arda rezistenta care trebuia sa fie fusibila .... uite o schema : http://monitor.espec.ws/files/lnk304-306_212.pdf verifica cu atentie toate componentele si eventual schimba tot ce este in sursa .... testeaza sursa cu un bec sau o rezistenta ca si sarcina ... chiar cu un consum putin mai mare ... las-o in test cateva zile..... si vei vedea ca este OK .... eu montez rezistente de 10 - 18 ohmi / 2W fusibile sau daca nu am inseriez o siguranta F (fast) pe alimentare .... astfel evit sa se arda bobina sau sa ia foc .... Link spre comentariu
nelutuPO Postat Septembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Buna seara, multumesc ptr sfat, pus bobina in scurt si rez de 15ohmi /2 Wati si functioneaza perfect( eu puneam rezistenta pe 1 wat si se trozneau dupa 1-2 spalari ). Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum