Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

multimetru DT9208A defect

marian_valcea

Postări Recomandate

Salut am si eu urmatoarea problema, am reglat cu multimetru mentionat mai sus curentul in gol la un amplificator si din greseala am ars ceva rezistente prin el pe scala de 200mA. L-am desfacut si am vazut ce rezistente sunt arse dar nu ii gasesc schema la o rezolutie destul de mare ca sa citesc valoarea rezistentelor. Ii rog pe cei care au modelul acesta de multimetru sa imi spuna ce scrie pe respectivele rezistente. Rezistentele arse sunt cele din urmatoarele imagini.

http://i41.tinypic.com/2pragqc.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marian_valcea

2

• iulidan2

1

• Gogured

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator dark_blaze

salut. daca-ti pot fi de folos cu o indicatie...daca-mi aduc bine aminte era intr-un numar de tehnium schema de la aparatul tau de masura. care numar asta nu mai stiu dar dupa cele din 2000

Link spre comentariu

Va multumesc cred ca era R13 din schema, dar pe rezista mea de la multimetru era scris ceva care incepe cu cifra 1 ma gandesc ca scria 1R00 este cea mai apropiata de 0,99 Ohmi. Am inlocuit-o cu 1R00 si acum masoara bine nu imi mai arata aiurea cifre pe ecran, cat despre rezistenta cea mica care era in paralel cu aceasta nu stiu ce valoare avea asa ca am dat-o jos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări