Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

camera video

crisgsm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• klaudyux

4

• ionut20

3

• pisoiu

2

• Blind

2

Top autori în acest subiect

Toate camerele din telefoane au iesiri digitale care merg direct in procesorul telefonului. Pentru camere de supraveghere care sa poata fi conectate usor la un tv sau la un tv tuner sunt necesare iesiri analogice cu semnal videocomplex, ceea ce nu e valabil in cazul acestor camere. Nu mai punem la socoteala faptul ca in foarte putine cazuri o sa gasiti documentatie pentru cipurile astea./pisoiu

Link spre comentariu

Ai atins un punct sensibil si in cazul meu cu topicul asta, si eu am cautat ceva de genul asta o vreme, insa fara prea mult succes. Eu eram interesat daca pot conecta o astfel de camera direct la calculator, pe usb de preferinta, sa o folosesc pe post de webcam

Link spre comentariu

Exista cam 2 tipuri de camere folosite in telefoanele mobile. Primele tipuri sunt senzori care scot format digital necomprimat, orice prelucrare ulterioara si compresie fiind facuta in procesorul central. A doua tendinta e de a folosi senzori de imagine care au compresor jpeg integrat, in felul asta usurandu-se sarcina procesorului central. Insa in majoritatea cazurilor e vorba de produse dedicate telefoniei mobile sau produselor similare (PDA, etc.), care nu sunt disponibile decat marilor consumatori (zeci-sute de mii de bucati). Asta e motivul pentru care nu gasesti documentatie. Ca sa conectezi o camera de genul asta la USB o sa ai nevoie de un USB bridge dedicat, gen OV511 sau OV518 de la http://www.ovt.com .

/pisoiu

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Am o camera video mai veche cu alimentare de la retea si se cupleaza la recorder pt inregistrare ,pot sa-l fac sa -l folosec ca webcam la calculator?sau il schimb pe un webcam performat :supz: :supz:

Link spre comentariu

Am o camera video mai veche cu alimentare de la retea si se cupleaza la recorder pt inregistrare ,pot sa-l fac sa -l folosec ca webcam la calculator?sau il schimb pe un webcam performat :supz: :supz:

Daca la calculator ai tv tunner cu siguranta da, eu am reusit asta.
Link spre comentariu

eu am o camera de supraveghere de exterior cu iesire AV si un tuner leadtek winfast 2000 cu intrare de placa de captura, si driverele s-au "lipit" de mess si de skipe care vad intrarea de la tuner ca si web cam :supz:

Link spre comentariu

eu am o camera de supraveghere de exterior cu iesire AV si un tuner leadtek winfast 2000 cu intrare de placa de captura, si driverele s-au "lipit" de mess si de skipe care vad intrarea de la tuner ca si web cam :supz:

Am si eu tuner ca al tau dar la mine a inceput sa se franga imaginea , ti s-a intamplat si tie asta ?
Link spre comentariu

Cum adica sa se franga imaginea ?? Iti sacadeaza ... sau?La mine se vede bine atat pe skipe cat si pe mess fara sa sacadeze exagerat, e in limita acceptabila data de conexsiune si pocesorul meu :DDe vazut se vede mai decolorat, dar camera e pt exterior si vede bine cand e pusa la geam si "vede" pana la 100m destul de clar, in schimb la apropiere (10cm) nu "vede" cum trebuie, in rest se comporta ca un web cam obisnuit. :smt006

Link spre comentariu

Cum adica sa se franga imaginea ?? Iti sacadeaza ... sau?La mine se vede bine atat pe skipe cat si pe mess fara sa sacadeze exagerat, e in limita acceptabila data de conexsiune si pocesorul meu :DDe vazut se vede mai decolorat, dar camera e pt exterior si vede bine cand e pusa la geam si "vede" pana la 100m destul de clar, in schimb la apropiere (10cm) nu "vede" cum trebuie, in rest se comporta ca un web cam obisnuit. :smt006

Fie ca activez camera sau ma uit la tv se vede asa...
Link spre comentariu

aha, deci ti se vede cu fluctuatii in imagine .. exact asa am patit eu cu tunerul cand l-am cumparat.urmareste aceasta discutie http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=12550&highlight= si poate rezolvi problema :) la mine a fost sursa de tensiune care era cam veche si a suferit ceva la viata ei, si acum am schimbat-o si am imagine clara fara sa "joace". :supz:

Am reinstalat driverele si softul cu cele noi de pe site si s-a rezolvat :d Merci, de mai multa vreme ma stresa treaba asta .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări