Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare legare amplificator

Vizitator fathaLL

Postări Recomandate

Vizitator fathaLL

Buna seara ! Problema ar fi in felul urmator , vreau sa pun un subwoofer in masina , subwooferul fiind activ , CDplayerul masinii are doar 2 iesiri audio :jytuiyu , l-am desfacut sperand sa pot ajunge la circuitul electronic sa ma leg cu amplificatorul la semnalul mic; neamplificat, dar din cauza restului de "chestii" de pe acolo nu am acces direct la circuit electronic . Exista cumva posibilitatea sa ma leg direct de la semnalul amplificat ? Ma gandeam sa limitez curentul cu o rezistenta de cativa K , ar merge ? Cred ca e o intrebare destul de amuzanta dar nu vreau sa desfac de tot si nici sa cumpar alt cdplayer .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

iesiri audio cred ca te referi la iesiri pe difuzoare ?se poate reduce din iesirea pe difuzoare si ti ar fii mai comod ca nu mai ai conectiunea de semnal casetofon amplificator .dar se poate si prin semnal luat din casetofon ,din intrarea de pe amplificatorul de putere direct de pe condesatorul de cuplaj

Link spre comentariu
Vizitator fathaLL

pana la urma l-am desfacut de tot , integratul este http://pdf.datasheetcatalog.com/datashe ... a/1603.pdf

ar trebui sa ma leg pentru Low la unul din pinii 11,12,14 15 si 13 care e pre-gnd sau trebuie sa ma leg la pw-gnd ? ca treaba asta nu o inteleg + mai bine ca l-am desfacut ca am gasit si celalte 2 iesiri pentru difuzarele din spate.. .

Wooferul este normal pentru acasa dar nemaifolosindu-l am zis sa il pun in masina .

Link spre comentariu
Vizitator fathaLL

Pe pre-gnd era , multumesc .Daca avea intrare High va da-ti seama ca numai aveam ce cauta pe aici :))Este subwooferul de la un sistem 5.1 cu 3 intrari de mic semnal si norocul meu alimentarea e separata de la un traf de 12V deci foarte usor de montat pe masina .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări