Vizitator bogdan ungureanu Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Va rog sa ma indrumati si pe mine spre o pereche de difuzoare de bass pentru aceste minunate boxe.din pacate un difuzor de bas de la una,la un volum mai mare,de peste 50% incepe sa distorsioneze,un fel de pacanit oribil.Difuzoarele in speta sunt de 20cm.Difuzoarele la care m-am uitat sunt Tonsil si Monacor,dar nu stiu care se apropie cel mai mult de original,sau care chiar il depaseste dimensiunile incintei sunt:inaltime-540,adancime 250,latime 270.portul bass reflex este pe spate si are 100L/65lSuspensia este montata pe exterior si ma gandesc ca orice interventie la aceasta sau la calota ar fi inestetica si nu doresc asta pt ca boxele si difuzoarele sunt neatinse,ca noi...Va multumesc!!! Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Nu o sa reușești niciodată să găsești alte difuzoare cu care să sune la fel. Fiecare incintă se construiește în funcție de caracteristicile difuzoarelor. Difuzoare identice nu există. Încearcă recondiționarea lor. Link spre comentariu
Vizitator bogdan ungureanu Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 unul singur face probleme,celalalt functioneaza normal.daca se intervine asupra lui,ma gandesc ca nu o sa mai sune la fel si o sa fie inestetic datorita relipirii calotei si a suspensiei.meseriasul pe care l-am intrebat despre problema si i-am explicat ce si cum se manifesta, mi-a spus ca s-ar putea sa fie bobina fisurata(deci trebuie defacut total-calota,flotor,suspensie) si rebobinat am impresia...difuzorul arata impecabil,ca nou la prima vedere si initial am crezut ca s-a dezechilibrat intr-o parte bobina si poate atinge,dar nici vorba de asa ceva.am apasat cu degetul usor in toate partile pe membrana in jos,aproape de calota sa vad daca undeva este mai aproape,dar nici asta....pana la 30-40% boxele sa aud extraordinar, super detaliat-nu am ce sa le reprosez.am vazut mai multe review-uri din afara in care anumiti posesori afirma ca aceasta serie ar fi audiofila.de aceea nu as vrea sa le pierd sau sa le stric. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Tocmai, caută recondiționarea. Sunt meseriasi pe acest site care pot reface diful ca si nou. Trimite pm lui „diff” Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum