Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schneider stv21-200

marios013

Postări Recomandate

va salut, am un tv schneider stv21-200 cu urm c.i. ;sursa-5q0765rt;memorie-tda9875a;procesor-9350ps/n2/1/0585;bv-8357j, care s-a defectat in urma unei descarcari electrice(trasnet). deci am schimbat diode punte redresoare,c.i. 5q0765rt si siguranta si am montat sarcina artificiala in loc la tz linii(c-e)si am numai 47 v,la care se incinge choperul. am schimbat conzi in sursa primar si verificat celelalte piese care mi se par bune. poate sa fie choperul in scurt ?ati mai intalnit?va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geoky

2

• FLORIN IORDACHE

2

• iuliantv

2

• marios013

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

am schimbat optocuplorul,tz a1015,conzii din primar dioda si c-ul de pe b+ ,am decuplat alimentarea pe bv si am deasemenea 55v alimentare pe b+ si se incinge choperul. dar .. c.i, din sursa 5q0765rt l-am luat din alt tv care stiam ca-i bun .

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Salutare profesionisti !

Am acest tv care descarca rau transformatorul de linii, daca stie cineva ce model este ca pe acesta nu scrie nimic. Cred ca a avut eticheta dar nu o gasesc, si se pare ca nu este nici el cel original. Multumesc.

Link spre comentariu

Salutare profesionisti !

Am acest tv care descarca rau transformatorul de linii, daca stie cineva ce model este ca pe acesta nu scrie nimic. Cred ca a avut eticheta dar nu o gasesc, si se pare ca nu este nici el cel original. Multumesc.

Eu cred ca acest tv-u al dvs are chassis-ul  CTU-AA,asa ca uitati-va si dvs aici : http://www.elforum.info/topic/41935-inlocuire-trafo-hr8904/ si vedeti daca va ajuta.

Link spre comentariu

Da, este bun link-ul, eu am cautat dar nu am gasit, cred ca am trecut peste el din graba, multumesc !

Dar nu stiti si dvs ca graba strica intotdeauna treaba... :rade:

O zi superba va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări