Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor comunicare USB ->PIC18f2550 (sau oricare 18fx550)

Vizitator oxiredo

Postări Recomandate

Vizitator oxiredo

Salut,Am nevoie de ajutor pentru a creea un dispozitiv cu PIC si care sa transmita unele date prin portul USB catre PC (sau viceversa). Ce ma intereseaza (pentru inceput) este un cod in assembler care primeste/transmite date catre PC. Vreau sa vad cum se initializeaza uC pentru asa ceva.Este prima data cand incerc sa fac o comunicare prin portul USB.Nu prea stiu de unde sa incep ... sa citesc :jytuiyu Orice info este bine venita :)PS: nu am gasit un topic pe acest forum despre USB si PIC.Dorin.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu am reusit sa fac un 18F4550 sa vorbeasca cu PC-ul pe USB folosind bibliotecile si exemplele continute in Application Library de la uChip.

Cum am mai spus intr-un alt post, eu am folosit emularea CDC (pic-ul este vazut ca un dispozitiv serial virtual).

Pentru folosirea bibliotecilor respective trebuie sa folosesti sculele de dezvoltare de la uChip.

Nu stiu daca intre timp portarea la noul compilatoar (XC8) s-a incheiat, eu am folosit C18 (in mplabx sunt bine integrate).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări