morocanosul Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Sper ca esti pregatit sa speli "rahatul" lor,sa umbli prin casa dupa pene...etc! ! Ai grija(mare) la ceea ce iti doresti...s-ar putea sa-ti aduca Mosul chiar anul asta!!! PS.In viitorul apropiat,te trezesti si cu rudele lor...! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 (editat) am si eu un vecin porumbar, stiu cum e, am pe casa celule voltaice nu s-ar impaca cu rahatu de porumbel. dar ceva nu le place pe acoperis la mine, nu am indraznit sa-i intreb ce. daca le-o veni cheful totusi, o sa stiu ce-am de facut , fara probleme de ce nu montezi un aruncator de flacari pe acoperis ? sau cumpara mai multe pisici! Editat Decembrie 25, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
mecomanv Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 (editat) Lasatii-n pace!Oare omul cat rahat face pe lumea asta? Sa nu mai vorbesc de calitate... Editat Decembrie 25, 2014 de mecomanv Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 asa e ,face si omul mult mai mult rahat,dar nu-l duce la altul in curte sau pe casa sau pe cap... moarte porumbeilor Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Ma intreb si eu, pentru ca n-am ce face.. Cum ar fi..daca Vacile ar avea aripi.. Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 (editat) asa e ,face si omul mult mai mult rahat,dar nu-l duce la altul in curte sau pe casa sau pe cap... moarte porumbeilor Tocmai aici este problema...de ce nu il "transforma"(prelucreaza) in ...biogaz,ingrasamant ..natural...pe scurt,reciclam(in teorie,cel putin), asa mai contribuim si noi la ...un mediu mai "curat",unde iarna va fi IARNA si VARA va fi mai putin...vara(ma refer la temp.)! Apropo,daca vacile ar avea aripi,iti va creste prima de asigurare,auto,de sanatate de acident(aviatic)...pe scurt,va creste costul ...vietii noastre!! Daca si porcii ar zbura(fara permis),atunci....esti pe alta lume...aproape ai ajuns in Rai,desigur,daca nu ai vreun accident cu vaca de la ora 12,13 su cu porcul de la...cina!! Editat Decembrie 26, 2014 de morocanosul Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 (editat) Cred că se polemizează aiurea şi absolut offtopic asupra acestui subiect . Porumbeii, deşi sunt un simbol al păcii, sunt foarte deranjanţi atunci când invadează curtea omului. De obicei persoanele care dezaprobă îndepărtarea lor din curţile oamenilor nu au fost nevoiţi niciodată să cureţe gunoiul după ei . Aşa că i-aş ruga pe cei ce nu aduc nimic util acestui topic, să se abţină totuşi. Şi să se pună în pielea celor ce au probleme din cauza porumbeilor nedoriţi. Oare le-ar conveni dacă vecinul lor ar fi iubitor de dihori de exemplu ? Dacă aţi văzut un dihor în natură, vă pot spune că e un animal foarte frumos şi drăgălaş. Dar care lăsat de capul lui, decimează păsările din curţile înconjurătoare, dar nu şi cea în care locuieşte (dovadă că nu-i prost). Cât timp se va medita la acest subiect (în faţa farfuriei cu bunătăţi de Crăciun) eu vă doresc Sărbători fericite tuturor ! Editat Decembrie 26, 2014 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum