Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat anti porumbei

messu

Postări Recomandate

Lipiciul ala rezista mult, e ca o guma de mestecat f aderenta... personal am vazut la soareci, se prindeau si degeaba dadeau din labute ca era ca la desene animate, nu puteau pleca. Personal nu am folosit pt ca nu m-a preocupat problema dar am vazut in Israel la prietenii la care am stat ca foloseu un lipici de ala. Daca te mai intereseaza am sa-l rog sa imi trimita o poza cu lipiciul poate gasesti pe la noi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morocanosul

10

• validae

6

• messu

3

• leo 17

2

Top autori în acest subiect

Lipiciul ala rezista mult, e ca o guma de mestecat f aderenta... personal am vazut la soareci, se prindeau si degeaba dadeau din labute ca era ca la desene animate, nu puteau pleca. Personal nu am folosit pt ca nu m-a preocupat problema dar am vazut in Israel la prietenii la care am stat ca foloseu un lipici de ala. Daca te mai intereseaza am sa-l rog sa imi trimita o poza cu lipiciul poate gasesti pe la noi.

Si atunci porumbei se vor "chinui" putin si vor pleca! :limb:  La fel de zdravan vor ramane intepeniti si ,din pacate nu vei fi tu cel care se va indestula din ei....sunt animale mai vigilente,rapide si cu o viteza de reactie la care doar visezi!!(ex.pisica) :qetrwe  :da

Link spre comentariu

Tu in timpul liber nu ai ce face? :95  Cand eram mic,am facut un lat prins de ciment cu niste plastilina(sa nu se deplaseze cand ateriza "obiectivul",niste boabe de cucuruz(porumb) si....si asteptai si daca erai rapid....il prindeai!! :freaza:  Asta se intampla in bloc comunist,balcon 2m,dupa usi,perdele...ce mai,agentul 007 era =000!! :ras:  :da

Link spre comentariu

Prima metoda mi se pare foarte eficienta,cat timp nu pot ateriza...e clar ca nu vor mai incerca!!(nici investitia nu e mare si o ai pe viata!) :aplauzeTotusi ce faci cu pisica,daca ramane intepenita? Suna la 112!!(apel gratuit) :ras:

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Pisica va fi o victimă colaterală, dacă se duce acolo.Eu aș recurge la montarea pe coama casei a unui arc Slinky lung (cel care coboară singur treptele) desfășurat ușor și fixat din loc  în loc.Sigur asta nu va putea permite aterizarea porumbeilor.

Link spre comentariu

Din fericire, eu nu am (încă) probleme cu porumbeii, dar socrii mei au fiindcă un vecin apropiat și-a făcut din mansarda casei un rai al porumbeilor. Și ăștia stau toată ziua pe pătulul (magazia de celeale) socrilor, așteptând să fie hrănite păsările din  curte. Cum eu construiesc o casă lângă socri, va deveni foarte probabil și pentru mine o problemă. Va fi o confruntare interesantă  :freaza:

Link spre comentariu

O mettoda testata pe vremea cand aveam antene pentru bulgari si mai tarziu pentru UIF, din cele lungi cu 20-30 de elementi, era sa leg o sfoara pe toata lungimea acesteia, deasupra barei principale. Porumbeii nu se puteau aseza pe acea sfoara si intr-un tarziu locul devenea neatragator pentru ei.

Am mai vazut undeva, pentru protectia unor statui montate in nisele unei cladiri, intinse fire de pescuit pe post de obstacol invizibil. Pe respectivele statui nu existau urme de gainat, ceea ce denota ca acele fire isi faceau datoria cu brio.

Link spre comentariu

Din fericire, eu nu am (încă) probleme cu porumbeii, dar socrii mei au fiindcă un vecin apropiat și-a făcut din mansarda casei un rai al porumbeilor. Și ăștia stau toată ziua pe pătulul (magazia de celeale) socrilor, așteptând să fie hrănite păsările din  curte. Cum eu construiesc o casă lângă socri, va deveni foarte probabil și pentru mine o problemă. Va fi o confruntare interesantă  :freaza:

Aici ai dreptate! Adevaratele probleme inca nici nu au inceput!! :qetrwe  Probabil, stii ce spun doctorii,mai bine sa previi decat sa vindeci!! :da  Asa ca ...ai de ales ACUM, :aut: daca nu te decizi acum...mai tarziu...nu mai conteaza!!(Va fi mult mai greu). :95

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

daca si de porumbei vrei sa te feresti...apoi las`-o dreq de treaba.

si ca sa fiu ontopic, spania de ex e plina de aceele tepuse, electrozi lipiti in locurile unde-ar trebuii ca ei sa aterizeze. nu uita insa sa le faci si lor un copac ceva, doar nu vrei sa traiesti singur in sahara, nu ?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări