messu Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 As vrea sa constriesc un aparat pentru indepartarea porumbeilor care pur si simplu m-au exasperat.Stie cineva sa-mi indice o schema functionala/testata, pentru asa ceva ? Link spre comentariu
leo 17 Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 se foloseste un convertor de tensiune ca si la ''gard electric '' instalat pe doua fire si izolatori montate pe pervaze sau acoperisuri .trebuie luate masuri de protectie pt ca se lucreaza cu o tensiune mare Link spre comentariu
messu Postat Septembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Hmmm, nu-mi place solutia asta. Ar fi prea complicat de pus in practica la mine.Ma gandeam ca poate exista ceva cu ultasunete sau infrasunete. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Ai cautat?Esti sigur?Ca eu stiu de existenta unui subiect pe tema asta. In care aparea si un uliu sau tocanita de porumbei.Parca la diy. Link spre comentariu
blazeu Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Nu ati definit problema. Va deranjeaza excrementele, uguitul sau falfaiala zborului? Ce suprafata doriti sa "acoperiti"?Reveniti cu amanunte, fiecare situatie se preteaza la solutie diferita. Link spre comentariu
messu Postat Septembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Ma deranjeaza excrementele si penele, intr-un cuvant, mizeria pe care o fac.Suprafata pe care doresc sa o acopar ar fi de cateva zeci de mp. Link spre comentariu
pegas Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 o pisica nu se preteaza? Link spre comentariu
MaesTTro Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Cea mai buna solutie e sa te deprinzi cu aceste pasari, nu cred ca iti fac vreun rau Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Sunetul scos de pasarile rapitoare indeparteaza porumbeii. Un dispozitiv audio programat sa scoata astfel de sunete la anumite intervale de timp ar rezolva problema.La fel si prezenta unei pisici flamande (poate fi si o imitatie care sa miaune convingator) Link spre comentariu
dan cod Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Am inteles ca raza laser ii deranjeaza.Am facut cuiva cu un 555 unnoscilator si doua diode laser care le-a pus cam la inaltimea capului unde se aseaza.Isi face treaba. Link spre comentariu
tiptronic Postat August 6, 2014 Partajează Postat August 6, 2014 Porumbeii sunt deliciosi la cuptor, umpluti cu tocatura din ficatei, ceapa calita si ciuperci, verdeata... Iti trebuie o cutie de carton de la banane, o cracana din lemn, un pumn de graunte si o sfoara de cativa metri. Metoda verificata personal! Scapi de ei intr-un mod... hranitor si sanatos. Si nu e o gluma! Link spre comentariu
morocanosul Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 Mai trebuie partea de automatizare,doar nu o sa stai toata ziua pana pica ceva!! Link spre comentariu
leo 17 Postat August 31, 2014 Partajează Postat August 31, 2014 foamea face minuni ))tehnice si de altfel ) Link spre comentariu
Taraxacus Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Exista un lipici care se foloseste la prins soareci. Cand porumbelul se aseaza pe lipici i se lipesc picioarele si nu mai poate sa-si ia zborul imediat. Dupa ce se zbate putin, poate sa isi ia zborul. El va tine minte locul unde si-a prins picioarele si nu va mai veni acolo. Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Acel lipici nu se intareste in timp?(o zi,doua) Si daca trebuie sa te urci nu stiu pe unde...nu cred ca e viabila varianta!! Tot mai buna e varianta cu electricitatea! Odata montat...adio si la gara!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum