Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat anti porumbei

messu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morocanosul

10

• validae

6

• messu

3

• leo 17

2

Top autori în acest subiect

se foloseste un convertor de tensiune ca si la ''gard electric '' instalat pe doua fire si izolatori montate pe pervaze sau acoperisuri .trebuie luate masuri de protectie pt ca se lucreaza cu o tensiune mare

Link spre comentariu

Nu ati definit problema. Va deranjeaza excrementele, uguitul sau falfaiala zborului? Ce suprafata doriti sa "acoperiti"?Reveniti cu amanunte, fiecare situatie se preteaza la solutie diferita.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Sunetul scos de pasarile rapitoare indeparteaza porumbeii. Un dispozitiv audio programat sa scoata astfel de sunete la anumite intervale de timp ar rezolva problema.La fel si prezenta unei pisici flamande (poate fi si o imitatie care sa miaune convingator)

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Am inteles ca raza laser ii deranjeaza.Am facut cuiva cu un 555 unnoscilator si doua diode laser care le-a pus cam la inaltimea capului unde se aseaza.Isi face treaba.

Link spre comentariu

Porumbeii sunt deliciosi la cuptor, umpluti cu tocatura din ficatei, ceapa calita si ciuperci, verdeata...

Iti trebuie o cutie de carton de la banane, o cracana din lemn, un pumn de graunte si o sfoara de cativa metri. Metoda verificata personal!

Scapi de ei intr-un mod... hranitor si sanatos. Si nu e o gluma!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Exista un lipici care se foloseste la prins soareci. Cand porumbelul se aseaza pe lipici i se lipesc picioarele si nu mai poate sa-si ia zborul imediat. Dupa ce se zbate putin, poate sa isi ia zborul. El va tine minte locul unde si-a prins picioarele si nu va mai veni acolo.

Link spre comentariu

Acel lipici nu se intareste in timp?(o zi,doua) Si daca trebuie sa te urci nu stiu pe unde...nu cred ca e viabila varianta!! :95  Tot mai buna e varianta cu electricitatea! Odata montat...adio si la gara!! :freaza:  :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări