validae Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Ai verificat starea periilor de cărbune, să nu fie uzate ? Verifică starea plăcii de comandă, să nu fie oxidări din cauza condensului, condensatori electrolitici devalorizați sau cu ESR mărit. Vezi dacă rezistența de încălzire nu are izolația compromisă sau contacte imperfecte la conectori. Citește și alte topicuri despre mașini de spălat, rezolvarea nu se obține întotdeauna simplu, unele defecte sunt legate de diverse cauze. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Există un defect pe placa de program.Verifica cele sugerate de domnul validae. http://elektrotanya.com/indesit_wie87pl.pdf/download.html Link spre comentariu
Gorgan Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Salutari! Nu mai deschid nici eu alt topic legat de acest model de masinuta! Nu gasesc o schema pt.PCB-ul acesta si nici documentatie pt.controler. Ma intereseaza sa aduc o imbunatatire acestei masini ,la incheiere program sa decupleze alimentarea de la reteaua electrica. E atat de enervant sa urmaresc traseele de la controler sa studiez fiecare pin ce functie executa...! De alimentat PCB in gol,neconectata la masina,nu pot analiza mare lucru,este greu fara schema si nu stiu de ce nu exista pe Net!!! Un scurt istoric despre masinuta mea; A functionat impecabil timp de 8 ani.La inceputul lui decembrie 2015,zgomot defectuos tambur.Ok am zis,defect mecanic rulmenti tambur.Si asa a fost. Frig fiind in acea perioada,zic haide sa o demontez si sa cumpar tot ce trebuie,rulmenti ,semering,vaselina,etc.,cuva fiind lipita la acest model. Cand am demontat masina,am observat contacte oxidate la module,puncte de rugina prin interior dar si pe partea din fata sub sertar detergent! Stiind ca am mult de lucru la ea si nici nu voi lucra la ea prea curand,am cumparat alta marca Samsung Eco Buble ( modelul gri ) ,faina masinuta dar destul de scumpa.Am prins o reducere doar de 200 ron din 2000 ron cat era la inceput! Ei bine,altceva,asta da,are 6 luni de functionare si este super.Are comenzi acustice,canta la final program,si se si decupleaza de la retea,ma rog,se sting comenzile inclusiv display-ul,imi place mult. Acum ca indesit-ul este in lucru ma gandeam sa-i fac un up-grade! Poate am sa incarc niste poze cu ea in lucru,am scos totul din ea pt.ca am dat un strat de vopsea pe interior si doua straturi de vopsea pe panoul din fata. Unde am ajuns de la rulmenti....!!! Sfatul meu in probleme care apar la masinile de spalat,este sa nu va limitati sa rezolvati doar problema care apare prima data! Daca tot demontam ,analizam si verificam tot! Eu pot spune,in momentul actual, ca execut revizie capitala. Poate ca era si timpul ,dupa 8 ani de mers in plin. Toate elementele demontate au fost spalate si curatate inclusiv rezistenta.Depunerea de pe rezistenta nu vroia sa se curete cu apa calda si frecat cu peria asa ca am intervenit cu foaie abraziva fina iar stratul de depunere a fost inlaturat complet.De asemenea,pompa de evacuare trebuie demontata complet pt. a fi curatata> Am gasit mizerie fina dar multa in compartimentul rotor( se scoate rotorul cu elicia ), iar aici apare randament scazut evacuare plus zgomot marit! Daca o duceam la reparat in doua zile era gata, dar nu asa cum imi doream eu! Sa aveti rabdare si precizie in tot ceea ce lucrati! Daca are cineva o documentatie pt.solicitarea mea,ar fi super ,si ii multumesc anticipat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum