Vizitator mihai261 Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Am sa trec direct la subiect, am capatat un iphone 3g in stare buna dar mufa senzor proximitate rupta de pe placa de baza, am indepartat mufa(resturile) am curatat locul, am gasit o mufa noua dar pentru lipire cel mai probabil imi trebuie o statie de lipit cu aer cald, pe care eu nu o detin, intrebareaa mea este daca e vre-un coleg de forum din bucuresti care ma poate ajuta cu o "lipitura" evident contracost? Link spre comentariu
voodoo Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Merge lipită cu letconul (eventual sub microscop) . Link spre comentariu
Vizitator mihai261 Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Pai...ori nu am eu un letcon cu varf suficient de subtire ori doar imi este frica sa incerc, piciorusele mufei sunt foarte foarte scurte si nu am cum sa lipesc fara sa ating plasticul, si implicit sa-l deformez/topesc!Daca ai mai facut asta si esti din Bucuresti ti-as fi recunoscator daca ma poti ajuta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum