Vizitator MMX Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 am si eu doua incinte de meloman fara difuzoarele de bass,as putea sa bag in ele difuri HP-15W ?s-au ce difuzoare sar potrivi cu aceste incinte.am bagat in ele doua difuzoare DY1240 de la BBROM,dar nu suna asa de bine,s-au pote ar trebui sa modific ceva la incinte.poate a m-ai modificat cineva si stie . Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 1. nu cred ca incap.2. ar trebui sa transformi cutia in BR, ca altfel ce 70l (sau cat or avea melomanele) nu iti vor da prea mult bas in cutie inchisa.Cauta alt difuzor Link spre comentariu
Vizitator MMX Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 tocmai asta era si ideea poate stie cineva ce difuzoare pot sa pun Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 Daca o acordezi pe la 50 Hz ar trebui sa scoti ceva bas...dar sa nu te astepti sa coboare pana la 40 Hz...pana in 55 Hz nu o sa ai probleme, mai jos nu stiu...Oriucm acordat la 50 hz ar merge...Alt difuzor care coboara un pic mai jos, dar este si mai scump este C15-400B...acesta in cutie de 80 L acordat la 53 Hz are F3 de 50 Hz... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 eu nu vad poza :smt006 Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 A postat de 2 ori acelasi subiect, unul l-am sters si se apre ca l-am sters ep acela la care nu ii arata imaginea...Mai pune odata imaginea te rog. Link spre comentariu
Vizitator MMX Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 ce difuri de 12 toli as putea sa pun ca sa sune cit de cit a bass,binenteles la un pret acceptabil ? Link spre comentariu
Vizitator MMX Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=2047 acestea sunt difuzoarele care le am montat pe incintele meloman daca leas pune rezonatoare ar suna m-ai bine ? problema este ce rezonatoare? Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 Da-ne si parametrii la ele...Totusi daca are Qts sub 0.5 atunci ar merge niste rezonatoare, daca il are peste lasa-l cum e asa... Link spre comentariu
Vizitator MMX Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 acesta este DY1240Fs = 35, Hz Qms = 5,164 Vas = 80, liters Xmax = 5, mm Qes = 1,39 Z = 8, ohms Pe = 100, watts Qts = 1,095 2.83-V SPL = 86,19 dB Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 Difuzorul asta ar suna naspa si in incinta inchisa de la meloman. :toimonster: cauta unul cu Qts in jur de 0.6 si fs sub 40Hz Link spre comentariu
VTP Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 tocmai asta era si ideea poate stie cineva ce difuzoare pot sa punCeea ce-ti trebuie este un woofer cu Fs ( frecv. de rezonanta in aer liber ) cat mai mica, in jur de 35-40Hz.Pentru ca utilizarea unui alt woofer intr-o incinta existenta e dificila, necesitand o reacordare, nu totdeauna posibila, cel mai bine este sa utilizezi un woofer profesional, care este amortizat din constructie si mai putin sensibil la acordul cu incinta. deasemeni, factorul de calitate trebuie sa fie cat mai mic, preferabil sub 0,4, nu mai mare, ca sa lucreze in BR.Daca vrei un bas bubuit si cavernos, poti sa te intorci la "mortaciunile" chinezesti, fara remuscari, singurele care "vor avea bas"!Vezi daca Vasile are ceva potrivit si care sa se incadreze si ca pret.Mai poti contacta si pe dl. Silviu Vatafu - 0744-236.663, ca sa vezi daca are, la 12" ( 250 mm) wooferul HW 250 ( 90W - Fs = 23 Hz, Qts = 0,48 ), care poate sa-ti ofere raspunsul pe care-l vrei.Pot sa te ajut cu sfaturi daca cumperi sau te hotarasti la un woofer. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 Uite aici: E12-250N FS 38 Hz, Qts sud 0.4 http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=245 C12-300MB FS 41 Hz, Qts 0.27 http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=107 Link spre comentariu
Vizitator MMX Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 multumesc pentru sfaturi,sa scap de chinazeri, apoi ma voi orienta asupra unui difuzor de m-ai sus.cind ma voi hotari am sa va contactez Link spre comentariu
Vizitator MMX Postat Septembrie 30, 2006 Partajează Postat Septembrie 30, 2006 ma poate ajuta cineva cu schema unui filtru ptr bass care sa scoata tot cei mai bun din E12-250N ? incintele ramin tot de meloman. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum