Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte meloman

Vizitator MMX

Postări Recomandate

am si eu doua incinte de meloman fara difuzoarele de bass,as putea sa bag in ele difuri HP-15W ?s-au ce difuzoare sar potrivi cu aceste incinte.am bagat in ele doua difuzoare DY1240 de la BBROM,dar nu suna asa de bine,s-au pote ar trebui sa modific ceva la incinte.poate a m-ai modificat cineva si stie .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

4

• Sharky

2

• adi_0106

1

• VTP

1

Top autori în acest subiect

Daca o acordezi pe la 50 Hz ar trebui sa scoti ceva bas...dar sa nu te astepti sa coboare pana la 40 Hz...pana in 55 Hz nu o sa ai probleme, mai jos nu stiu...Oriucm acordat la 50 hz ar merge...Alt difuzor care coboara un pic mai jos, dar este si mai scump este C15-400B...acesta in cutie de 80 L acordat la 53 Hz are F3 de 50 Hz...

Link spre comentariu

tocmai asta era si ideea poate stie cineva ce difuzoare pot sa pun

Ceea ce-ti trebuie este un woofer cu Fs ( frecv. de rezonanta in aer liber ) cat mai mica, in jur de 35-40Hz.Pentru ca utilizarea unui alt woofer intr-o incinta existenta e dificila, necesitand o reacordare, nu totdeauna posibila, cel mai bine este sa utilizezi un woofer profesional, care este amortizat din constructie si mai putin sensibil la acordul cu incinta. deasemeni, factorul de calitate trebuie sa fie cat mai mic, preferabil sub 0,4, nu mai mare, ca sa lucreze in BR.Daca vrei un bas bubuit si cavernos, poti sa te intorci la "mortaciunile" chinezesti, fara remuscari, singurele care "vor avea bas"!Vezi daca Vasile are ceva potrivit si care sa se incadreze si ca pret.Mai poti contacta si pe dl. Silviu Vatafu - 0744-236.663, ca sa vezi daca are, la 12" ( 250 mm) wooferul HW 250 ( 90W - Fs = 23 Hz, Qts = 0,48 ), care poate sa-ti ofere raspunsul pe care-l vrei.Pot sa te ajut cu sfaturi daca cumperi sau te hotarasti la un woofer.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări