Ovidanie Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Caut sa cumpar MAX7219ENG produs de Maxim. Aveti idee de unde as putea cumpara cel mai ieftin? am nevoie de 20 bucati. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 20 buc. originale MAXIM, aduse din USA, 10lei/buc., transport inclus. Pentru a putea identifica falsurile din seria MAX, va aduc la cunostinta ca originalele au scrisul gravat, iar chinezariile sunt inscriptionate cu vopsea alba, de multe ori cam sters.... (asta asa ca idee, pentru ca multe firme din RO comercializeaza falsuri, exemplu cea din Alexandria, cunoscatorii stiu ). [email protected] Link spre comentariu
dumy1961 Postat Iunie 30, 2017 Partajează Postat Iunie 30, 2017 Va salut! Va rog sa ma ajutati cu modul de scriere a mot. cm 360 sub 146mhz, deoarece am incercat procedura de pe radioamatori.ro si nu gasesc in r 05.09 emea, datele respective pentru a le modifica cu hex...Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum