rinaldoparaipan Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Am o intrebare:exista senzori PIR care au partea de alimentare a releului la 12V? Am desfacut doi, si ambii au releele la 24. Chiar si acesta http://www.niqro.3x.ro/PIR/PIR.htm este tot pe 24V. O varianta ar fi de schimbat releul si rezistenta care reduce tensiunea la 8V(asa au ai mei, nu acel 78L08 in rest schema e aproape identica), plus(cred)ceva rezistente de polarizare la trz care comanda releul. De aceea as prefera sa iau direct unul care este pe 12V. Multam. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Aveti PM......................... Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Exista senzor mişcare 120°, 12V. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Septembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Unde, ca ieri am cautat jumatate de zi si nu am gasit. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 http://www.becurieconomice.co/senzori/s ... C2%B0-12-v Nu este reclama . Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Septembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Mersi multCred ca motorul meu de cautare e defect, serios nu am gasit nimic.Dar pretul este .Mai incercam, poate gasesc alta solutie totusi. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Eu zic ca merita clar modificat unul de 24V! Cum toata partea de comanda e la 8V, se se pune doar un alt releu... Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 O modificare simpla : Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Dar ce legatura are schema cu problema din subiect?rinaldoparaipan doreste sa foloseasca senzorul destinat pt 220V la o instalatie de 12V (dedus din instalatiile de iluminat cu leduri, alimentate din eoliene si pv, prezentate pe forum). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum