Vizitator hashu1985 Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Buna ziua si bine v-am gasit! Aceasta e prima mea postare aici pe ELFORUM si am si eu o problema pe care sper sa o pot remedia cu ajutorul vostru. Zilele trecute am cumparat un fan controller deaorece am 7 ventilatoare montate pe carcsa iar 4 din ele erau alimentate direct prin molex, neavand cum sa controlez turatiile si fiind foarte zgomotoase, a fost nevoie de asa ceva. L-am cumparat de la un flacau de pe un site,ajung cu el acasa,il montez si SURPRIZA: Lumina afisajului se aprinde fooooarte slab (ziua aproape ca nu se vede nimic pe afisaj), in rest tin sa mentionez ca functioneaza perfect: regleaza bine si precis rpm-ul coolerelor si afiseaza corect temperaturile. Am pus mana pe surubelnita sa-l depanez fiind convins ca sunt ledurile arse sau e vreun contact imperfect, insa ledurile se aprind insa la o intensitate foarte slaba. Ce ar putea fi ars...cum s-ar putea remedia problema?Modelul controllerului este : Scythe Kaze Server (exact ca in poza atasata)Va multumesc anticipat pt raspunsuri! Link spre comentariu
Phaenius Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Esti sigur ca sint led-uri ? Pare un afisaj fluorescent.Din curiozitate, cat ai dat pe el ? Link spre comentariu
Vizitator hashu1985 Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 50 ron... sub afisaj este ca o banda de sticla colantata stanga/drapta oglinda si cu 2 leduri in capete care sse aprind dar la intensitate foarte mica. Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 scuzati-ma dar acel fan controler unde il puneti ? puteti sa il bagati intr-un slot de cd-rom din unitate? Link spre comentariu
Vizitator hashu1985 Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 exact, intra intrun slot de cd-rom exact ca in poza asta. Link spre comentariu
Vizitator hashu1985 Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 L-am depanat eu atat cat m-am priceput fara sa-l vatamez imi place sa-mi bag nasul prin electronice dar n-am prea avut de la cine invata concret cate ceva,asa ca ma bag atat cat stiu.Cum spuneam...l-am desfacut si se pare ca are sub afisaj 2 leduri ca la brichete doar ca patrate montate intr-un soclu de plexyglass colantat oglinga catre interior pt transmiterea luminii omogen. Am dezlipit putin colantul ala si unul din leduri e "mort" celalat traieste. Teoretic daca nu sunt si alte probleme pe traseul de alimentare al ledului care nu se aprinde ,operatiunea de schimbare e banala.Atasez aici si niste poze, poate reuseste cineva sa vada si sa-mi spuna ce tip de leduri trebuie sa caut si daqca se pot pune de intensitate mai mare.(Ledurile par a fi 2x5mm LL-254ID) Link spre comentariu
Vizitator hashu1985 Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 rezolvat...i-am schimbat ledurile si se aprinde displayul perfect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum