Vizitator AlexS Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 AlexBuna tuturor Cautind pe internet niste informatii, iata ca am gasit si acest forum Situl este professional si citind citeva message se pare ca majoritateaparticipatilor sint Ingineri de messerie Eu am terminat Falcultatea la Automatica in Bucuresti in 1969 ? vremelunga de atunci Oricum, de de bucurie ca am terminat, grupul meu de prieteni s-a inbatat asa de bine incit cind ne-am trezit eram in BulgariaMilitarii de acolo cit pa?ci sa ne dea ca morti si a fost norocu nostru ca unul din ei era casatorit cu o Romanca. Asa tot triumviratul a fost indrumatcatre lagarul din Austria de unde am am decis ca America e de nasul nostru Nici mai mult nici mai putin?Ma apropii de pensie acu ? Nu sint bogat dar nici sarac ? Totusi am simtamantul asta ciudat ca saracesc pe zii ce trece ? Locurile astea s-au schimbatmult in 30m de ani? Am firma mea? Am casa mea ? am masina? Am di toate cum spune cintecu, dar cumva, ceva lipseste OK? destul despre mine ? Am sa urmaresc forumul acesta zilnic si voi ajutape cine pot cu un sfat sau doua? Lucrind de atita timp in Occident indomeniul electronicii, nu se poate sa nu stiu si eu cite ceva, nu?i asa ? :)Cu drag,Alex Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 Multumim ca va implicati Link spre comentariu
vsurducan Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 Alex Buna tuturor Cautind pe internet niste informatii, iata ca am gasit si acest forum Situl este professional si citind citeva message se pare ca majoritatea participatilor sint Ingineri de messerie Eu am terminat Falcultatea la Automatica in Bucuresti in 1969 ? vreme lunga de atunci Oricum, de de bucurie ca am terminat, grupul meu de prieteni s-a inbatat asa de bine incit cind ne-am trezit eram in Bulgaria Militarii de acolo cit pa?ci sa ne dea ca morti si a fost norocu nostru ca unul din ei era casatorit cu o Romanca. Asa tot triumviratul a fost indrumat catre lagarul din Austria de unde am am decis ca America e de nasul nostru Nici mai mult nici mai putin? Ma apropii de pensie acu ? Nu sint bogat dar nici sarac ? Totusi am simtamantul asta ciudat ca saracesc pe zii ce trece ? Locurile astea s-au schimbat mult in 30m de ani? Am firma mea? Am casa mea ? am masina? Am di toate cum spune cintecu, dar cumva, ceva lipseste Stand la intersectia strazii 15 cu o alta din aia mica si perpendiculara pe ea (la dvs in Nerw York) vad vre-o 15 cuci in intersectie uitandu-se la alti doi care loveau zdravan cu barosu' o bucata de tabla groasa asa de vre'o 1 inch (intersectii americane, unitati de masura americane...) asezata pe asfalt in mijlocul intersectiei. :yawinkle: Mai, imi spun, e exact ca la noi, numa' ca aia care se uita sunt mai colorati... Nu va necajiti, va primim cu drag sa ne certam impreuna pe forum... :yawinkle: cele bune, Vasile, oameni care se dau cu capul de calculator si oameni care-l folosesc... :smt005 Link spre comentariu
Vizitator AlexS Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 Vad ca ma'ntelegi Mi-au trebuit 30 de ani sa ma destept dar pina la urma am facut-o. Dar nu-mi pare rau Experienta asta este foarte folositoare si m-a invatat o mutime de lucruri care altfel ar fi stat ascunse penrumine :)Locuiesti in Manhattan ? Eu sint in Yonkers Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum